zondag, 23 juni 2024   

Pagina per krant

Proefabonnementen
Partners
Kranten.com biedt de websurfer hét overzicht van de Nederlandse kranten op Internet. Van een groot aantal kranten (momenteel maar liefst 24!) zijn de koppen te lezen op deze site, met links naar de complete artikelen op de website van de krant. De kranten zijn ingedeeld in landelijk en regionaal.

Is dat alles?

Nee, dat is niet alles. Het unieke aan deze site is dat u uw eigen krantenoverzicht kunt samenstellen. Wanneer u in de linkerbalk op MijKrant klikt kun u de kranten die ú interessant vind en in de volgorde die u wilt in uw eigen overzicht zetten. Deze gegevens worden opgeslagen in cookies, zodat u de volgende keer als u Kranten.com bezoekt uw eigen overzicht weer terug krijgt.

E-mail versie

Het is mogelijk iedere morgen het recente krantenoverzicht per e-mail te ontvangen via onze DailyUpdate. Deze service is gratis, u heeft alleen een e-mail adres nodig. Klik in de rechterbalk op DailyUpdate om u aan te melden.

Uw bijdrage

Wij proberen het meest volledige krantenoverzicht van Nederland te zijn. Dit kunnen wij niet alleen. Uw bijdrage wordt daarom zeer gewaardeerd. Heeft u op Internet een krant gevonden waar wij nog geen link naar toe hebben? Deze kunt u aan hier aan ons doorgeven. Alvast hartelijk bedankt!

Voor overige vragen, suggesties of opmerkingen kunt u hier kwijt. Uw reactie stellen wij op prijs.Gratis nieuwsbrief!

*  Headlines via de mail
*  Om 8.00u of 17.00u
*  Zowel voor NL als BE
*  Kans op prijzen

Nederland Belgi� Rest van de wereld