zondag, 23 juni 2024   

Pagina per krant

Proefabonnementen
Partners

Hét nieuws krant overzicht van wakker Nederland!

Kranten.com is dé belangrijkst online nieuws krant van Nederland met een overzicht van de belangrijkste krantenkoppen van het nieuws van zowel de landelijke als de regio krant van zowel Nederland als België. Al het dagelijkse online nieuws compleet en overzichtelijk geordend. U ziet in één oogopslag een nieuws overzicht van alle kranten die een website hebben en daarop online nieuws publiceren.

Nieuws overzicht van de regio krant

Dus ook van de regio krant zijn de headlines te lezen op deze site, met ook directe links naar de complete artikelen op de website van de online regio krant zelf. Kranten.com is ingedeeld in algemeen landelijk en per regio krant. Van de Limburger tot het Friesch Dagblad, van de Gelderlander tot het Westerwolde Nieuws: al het regio nieuws bij ons overzichtelijk te bekijken. U kunt een totaal overzicht van de landelijke, plaatselijke en de regio krant krijgen door in de rechterbalk op links te klikken.

Een gesegmenteerde nieuws Krant

Behalve het algemene online nieuws en het regio nieuws zijn er ook een aantal andere headlines van bronnen toegevoegd die meer een gesegmenteerd nieuws overzicht weergeven zoals IT & Internet nieuws, Beursnieuws, Business & Finance nieuws, Weer & Verkeersnieuws en een online nieuws krant over films.

Stel een eigen nieuws krantoverzicht samen

Het unieke aan deze site is ook dat u uw eigen nieuws krant overzicht kunt samenstellen. Wanneer u in de rechterbalk op Site aanpassen klikt kunt u de online kranten die ú interessant vindt en in de volgorde die u wilt in uw eigen nieuwsoverzicht zetten, zodat u uw eigen krantenoverzicht weer terug krijgt de volgende keer als u Kranten.com bezoekt. Zo kunt u voor uzelf de ideale mix samenstellen van algemeen nieuws en nieuws uit de regio krant. Dit overzicht staat op de voorpagina onder Mijn Kranten.

Daily Update: E-mail versie van Kranten.com

Het is mogelijk iedere morgen een nieuws krant overzicht van de headlines van die dag per e-mail te ontvangen via onze Daily Update. Deze nieuws service is gratis, u heeft alleen een e-mail adres nodig. Klik in de rechterbalk op Daily Update om u aan te melden.

Uw bijdrage aan onze nieuws en regio krant overzicht

We proberen het meest volledige krantenoverzicht in online nieuws te zijn. Dit kunnen wij echter niet alleen. Uw bijdrage wordt zeer gewaardeerd. Heeft u op Internet een nieuws krant of regio krant gevonden waar wij nog geen link naar toe hebben? Dan kunt u deze hier aan ons doorgeven. Alvast hartelijk bedankt!

Home | Headlines Online Krant | Daily Update | Online nieuws en Krantenkoppen Nieuwsoverzicht | Dagbladen Krantenoverzicht | Laatste Nieuws - Regio Dagblad | SitemapGratis nieuwsbrief!

*  Headlines via de mail
*  Om 8.00u of 17.00u
*  Zowel voor NL als BE
*  Kans op prijzen

Nederland Belgi� Rest van de wereld