maandag, 27 maart 2023   

Pagina per krant

Proefabonnementen
Partners
 

Zo geef je jouw tuin deze zomer een upgrade!

Zo geef je jouw tuin deze zomer een upgrade!

Zon, zee, strand… Nee hoor! Dat heb je helemaal niet nodig om een heerlijke tijd te hebben deze zomer. Geef gewoon je tuin een upgrade. Met de juiste toevoegingen geniet je maximaal. Zo creëer je jouw eigen vakantie óf verleng je dat vakantiegevoel bij thuiskomst. Hoe je dat precies doet? Met deze 5 ideeën krijg je een voorzetje.

1. Bubbel in je opblaasbare jacuzzi

Tot rust komen in dat rustgevende bubbelende water? Dat doe je gewoon in de achtertuin met een opblaasbare jacuzzi. Ideaal voor de zomeravonden! Pak wat lekkers uit de koelkast, nodig je vrienden (of familie) uit en klets lekker bij tussen de bubbels. Ben je de jacuzzi na een tijdje weer zat? Berg hem dan gewoon weer op, dat is het makkelijke aan zo’n opblaasbare variant.

2. Chef-kok aan huis

Ben jij zo iemand die je ‘s nachts wakker kunt maken om de barbecue aan te steken? Barbecueën en buiten koken is echt niet iets wat alleen op camping gebeurd. Ook thuis steek je de barbecue of skottelbraai aan. Helemaal uitpakken? Ga dan voor een buitenkeuken. Zo speel je écht even voor chef-kok, maar dan buiten. Mag je ook gewoon lekker knoeien.

3. Een frisse duik in eigen tuin

Met deze warme zomerdagen is het een must om even af te koelen. Dat kan natuurlijk met 100 ijsblokjes, maar een opzet zwembad is veel makkelijker. Na een lange warme dag koel je helemaal af in een Intex zwembad. Doordat je het zwembad ook weer snel afbreekt werk je jezelf helemaal niet meer in het zweet.

4. Warm de avond door

Worden de zomeravonden al wat frisser? Met de juiste tuinverwarming hoef je helemaal niet meer naar binnen. Wist je dat je jezelf en het hele gezelschap op vele manieren warm houdt? Steek bijvoorbeeld de vuurkorf of tuinhaard aan, maak een gezellig tafelvuur, verwarm het terras met een heater of kruip gewoon tegen een warmtekussen aan.

5. Plezier voor de kleintjes

Terwijl jij helemaal onderuitgezakt wegdroomt in je opblaasbare jacuzzi willen de kleintjes zich natuurlijk ook vermaken. Dus geef je tuin een upgrade voor de kids met bijvoorbeeld een trampoline, houten speelhuis of speelkeuken. Gaan jouw kids graag de straat op? Dan is een loopfiets of misschien zelfs een stoere skelter een goed idee.

Hebben we je een goed voorzetje gegeven om jouw zomertuin een upgrade te geven? Om deze zomer te gaan genieten hoef je natuurlijk helemaal niet zoveel te doen. Zoek de rust op in het zonnetje en neem even de tijd voor jezelf. Genieten maar!Gratis nieuwsbrief!

*  Headlines via de mail
*  Om 8.00u of 17.00u
*  Zowel voor NL als BE
*  Kans op prijzen

Nederland Belgi Rest van de wereld