zondag, 26 maart 2023   

Pagina per krant

Proefabonnementen
Partners
 

Vloeren in de luchthavens over de hele wereld

Vloeren in de luchthavens over de hele wereld

Jaarlijks reizen meer dan 1,3 miljard mensen van de ene stad naar de andere, een cijfer dat in de loop der jaren is toegenomen. Als gevolg hiervan worden luchthavens geconfronteerd met uitdagingen in het leveren van een uitzonderlijke passagierservaring.

Nu veel luchtvaartmaatschappijen hun gate en lounges moderniseren om een huiselijke sfeer te promoten, zijn het comfort en de tevredenheid van de klant van het allergrootste belang. Om deze drukbezochte ruimtes meer uitnodigend te maken, wenden ontwerpers zich tot materialen die de sfeer van thuis oproepen. PVC vloeren, gietvloeren en epoxy vloercoatings.

Hoe spelen luchthavens in op de behoeften van reizigers?

Luchthavens zijn miniatuursteden op zich aan het worden. Of bezoekers nu een uurtje tussen twee vluchten door genieten van een drankje of een weekend in een airport hotel doorbrengen. Het zal je verbazen welke impact een goede vloer heeft, een goed gekozen terminal- en halvloer helpen een levendige, comfortabele en veilige sfeer te creëren.

Luchthaven hallen, samen met trein, bus en andere transport terminals, bieden reizigers met een vloer (verrassend vaak beton cire), een belangrijke eerste indruk van een bestemming. Zorgvuldig geselecteerde commerciële epoxy vloercoatings kunnen helpen bij het creëren van een schone, gastvrije en plezierige omgeving voor deze luchthaven en concourse gebieden.

Ook de lay-out van de binnenruimtes op luchthavens verandert.

Zo zijn de tickethallen op luchthavens minder belangrijk voor passagiers, omdat ze nu online of via ticketkiosken inchecken en steeds meer gebruik maken van handbagage. Tegelijkertijd erkennen managers, met de hogere veiligheid, dat de lengte van de tijd die passagiers op de luchthaven doorbrengen is toegenomen, waardoor vloeren belangrijker zijn dan ooit. Daarom kiezen veel vluchthavens voor gietvloeren met beton cire.

Het bouwen van nieuwe luchthavens en het herontwerpen van bestaande faciliteiten om deze veranderingen te weerspiegelen is een enorme ontwerpuitdaging. Luchthavens wenden zich tot architectenbureaus om te moderniseren. Architecten en interieurontwerpers krijgen meer en meer te maken met designs en ontwerpen voor luchthavens en creëren ruimtes die meer verbonden en toegankelijk zijn dan voorheen. hoe luchthavens inspelen op de behoeften van reizigers en waarom ontwerpers terrazzovloeren specificeren voor hun luchthaven architectuurprojecten.

Het klinkt gek, maar een vloer is een aantrekkelijke optie die bijdraagt aan de algemene levendigheid en positiviteit van de ruimte, waardoor meer “klanten” worden aangetrokken.

Dagelijks stijgen en landen er ongeveer acht miljoen reizigers, en dat aantal zal naar verwachting alleen maar toenemen. Met zoveel reizigers die van terminal naar terminal rennen om hun vlucht te halen of een snelle hap te eten tijdens een tussenstop, vereist de vloerbedekking van een luchthaven een hoog niveau van duurzaamheid.

Belangrijk bij het selecteren van de juiste vloer voor een luchthaven is wel, een vloer die:

  • Bestand is tegen intensief verkeer en tegelijkertijd een uitstekende slijtageweerstand heeft.
  • De kracht heeft om hoge druk te weerstaan, inclusief zwaar beladen bagagekarren en bagage op wielen.
  • Slipweerstand die kan worden aangepast aan specifieke behoeften, in balans met een gemakkelijk schoon te maken afwerking.
  • Eenvoudig en goedkoop is in het onderhoud, zonder in de was te zetten of te polijsten.

De juiste luchthaven- en halvloeren helpen luchthavenautoriteiten om binnen het toegewezen budget te blijven door de onderhoudskosten te verlagen. 

 Gratis nieuwsbrief!

*  Headlines via de mail
*  Om 8.00u of 17.00u
*  Zowel voor NL als BE
*  Kans op prijzen

Nederland BelgiŽ Rest van de wereld