dinsdag, 28 mei 2024   

Pagina per krant

Proefabonnementen
Partners
 

Tips om jezelf tijdens de koude wintermaanden te vermaken

Tips om jezelf tijdens de koude wintermaanden te vermaken

De herfst is begonnen en dat is vaak ook meteen te merken aan de temperatuur buiten. Waar het in september nog prima een graad of 20 kan zijn, daalt het kwik richting de laatste maanden van het jaar al snel onder de 10 graden Celsius. Het is daarom voor veel gezinnen met en zonder kinderen iedere keer weer een uitdaging om je tijdens deze koude wintermaanden te kunnen vermaken. Waar de een het bijvoorbeeld heerlijk vindt om met een dekentje op de bank te gaan liggen, kan de ander niet wachten tot de eerste kerstmarktjes weer op de agenda staan. Omdat we ook heel goed snappen dat niet iedereen hetzelfde leuk vindt, hebben we een aantal tips voor je, waarmee jij zeker weten de koude wintermaanden weet door te komen.

Filmavond met een dekentje op de bank

Wie denkt aan een herfstachtige zondag, waar het meer regent dan droog is, denkt natuurlijk ook aan een heerlijke ontspannen middag op de bank met een goede film of serie en een dekentje niet te vergeten. De winter is daarom dus ook de ideale tijd voor een heerlijk filmavondje. Zet je favoriete films en series op, maak een flinke bak popcorn en nestel je onder een warme deken. Je kunt ervoor kiezen om gezellig met je partner een film te gaan kijken, maar met vrienden of familie kan natuurlijk ook. Vind je het nu niet leuk om film te kijken, maar de rest wel, dan kun je natuurlijk ook de iPad pakken en een voetbalwedstrijd gaan kijken bijvoorbeeld. Om het dan voor jezelf nog spannender te maken kun je via toto.nl een paar euro inzetten op de favoriet, zodat ook een onbekende wedstrijd ineens spannend begint te worden. Zo hoef je niet naar de film te kijken, maar ben je er wel gezellig bij.

Stevige wandeling

Wat is er nu lekkerder dan tijdens een heerlijk zonnige winterse dag de winterjas aan te trekken en er met het hele gezin even tussenuit te gaan? Niet alleen is dit ontzettend gezellig, maar ook nog eens goed voor de gezondheid. Vooral wanneer jullie lekker door het bos lopen, terwijl de frisse wind door je haren en gezicht waait. Het enige waar je wel even rekening mee moet houden, is dat je zorgt dat je warme kleding aan trekt en ook goede stevige schoenen. Helemaal wanneer het gesneeuwd heeft, kan het op sommige plekken verraderlijk glad zijn.

Spelletjes middag

Hoe leuk is het, om na een flinke wandeling in het bos gezellig een spelletje te gaan spelen met het hele gezin? Helemaal wanneer jullie echte spelletjes fanaten zijn, is het leuk om bijvoorbeeld een potje Monopoly te spelen of mens erger je niet. Ben je wat meer van de kansspelen, dan is het ook leuk om bijvoorbeeld te gaan pokeren. Is er nu ook een spannende pot voetbal op televisie, dan kun je dit er natuurlijk op de achtergrond ook gewoon opzetten en is voetbalgokken op de potentiële winnaar ook een leuke manier om het allemaal net even wat spannender te maken thuis.Gratis nieuwsbrief!

*  Headlines via de mail
*  Om 8.00u of 17.00u
*  Zowel voor NL als BE
*  Kans op prijzen

Nederland Belgi´┐Ż Rest van de wereld