maandag, 22 april 2024   

Pagina per krant

Proefabonnementen
Partners
 

Tijdens COVID-19 steeds meer aandacht voor technologische ontwikkelingen

Tijdens COVID-19 steeds meer aandacht voor technologische ontwikkelingen

COVID-19 heeft nog steeds in 2021 een enorme impact op het bedrijfsleven. Bedrijven in Limburg en ondernemingen die leveren aan mensen in de omgeving van Limburg zijn zich dankzij COVID-19 steeds beter aan het ontwikkelen. Zo maken veel bedrijven nuttig gebruik van belangrijke subsidies en ziet men dat online belangrijker is geworden dan ooit tevoren.

Ook Slaapkamerweb en Bedroomshop leveren kledingkasten in Limburg waarbij consumenten eenvoudig de schuifdeurkast, garderobekast of zweefdeurkast online kunnen samenstellen met behulp van de kastentool. Innovatie van de hoogste plank in tijden dat de consument hierom vraagt.

Investeringsverwachtingen in verschillende branches

Waarbij sommige ondernemers juist extra voorzichtig zijn met de uitgaves in deze periode, zijn er ook veel ondernemers die zo goed mogelijk proberen in te spelen op de behoeftes van de consument op en de consument in moeilijke tijden ook zo goed mogelijk wil bedienen. Toch blijkt dat klein-, midden en grootbedrijven over het algemeen aangeven dat ze minder gaan investeren in 2021, volgens cijfers van het CBS. Ongeveer 15% van de MKB-ondernemers verwacht in 2021 juist te investeren.

Vooral ondernemers in de horeca, sport en cultuurbranche hebben een verlaagde investeringsverwachting. Deze ondernemers krijgen tijdens de coronacrisis de zwaarste klappen te verduren en staan logischerwijs hierdoor minder open voor extra uitgaven. Toch merken we dat veel restaurants ook inspelen op dergelijke ontwikkelingen door meer op afspraak te bezorgen en zich aan te melden bij netwerken zoals thuisbezorgd.nl.

Technologische ontwikkelingen maken het voor de Limburgers thuis gemakkelijker om te bestellen

Van het starten van een webshop tot het verbeteren van online software. De technologische ontwikkelingen die ervoor zorgen dat de consument eenvoudig online producten en diensten kunnen afnemen zijn van groot belang. Niet alleen tijdens COVID-19, maar ook voor de toekomst is een investering in het verbeteren van het online aankoopproces een ware must voor het MKB in Limburg.

 Gratis nieuwsbrief!

*  Headlines via de mail
*  Om 8.00u of 17.00u
*  Zowel voor NL als BE
*  Kans op prijzen

Nederland Belgi´┐Ż Rest van de wereld