maandag, 27 maart 2023   

Pagina per krant

Proefabonnementen
Partners
 

Op deze golfschoenen voel je je een pro

Op deze golfschoenen voel je je een pro

Met een zacht najaar en tot nu toe vrij droge novembermaand kan er nog goed buiten gerecreëerd worden. Veel buitensporten kunnen ook heel goed in het winterseizoen gedaan worden. Wat dat betreft is er keuze genoeg in Nederland. Zowel alleen, als duo of in groepsverband.

Zit je veel thuis te werken dan is er altijd een moment om er even tussenuit te gaan. Een actieve break in de vorm van een wandeling of een trimrondje is altijd in het drukke werkschema toe te passen. Wil je echt fris van start gaan, doe dat trimrondje dan in de ochtend. Dan lekker onder de douche, waar je net nieuwe badkraan en een waterbesparende douchekop in hebt geïnstalleerd. Vervolgens rond je je ochtendritueel af met een gezond ontbijt een kop koffie en lees je de ochtendkrant. Zo ga je lekker fit en bij de tijd de nieuwe werkdag in.

Ritme en regelmaat

Wanneer je veel thuis werkt, loop je het risico dat je makkelijk een uurtje langer in bed blijft liggen. Het blijft dan ook belangrijk dat je in deze tijd dat je thuis werkt zoveel mogelijk ritme en regelmaat aanhoudt. Naast het trimrondje is het goed op vaste tijden een break te nemen en ook tussendoor een frisse neus te halen.

Conditie

Belangrijk is het om ook je algemene conditie op peil te houden. De basis ligt hierbij in regelmatig gezond voedsel eten, genoeg slaap pakken en sporten. Met tal van sporten kun je je conditie goed op peil houden. Een abonnement op de sportschool is hierbij een eerste optie. In elk dorp of stad zijn hiervoor tal van mogelijkheden. Dit kun je doen met een personal trainer of je kunt dat op eigen initiatief doen met een van tevoren voor jou opgesteld schema.

Buiten

Ben je meer iemand die graag zijn of haar conditie op peil houdt in de buitenlucht dan is hardlopen of trimmen een goede optie. Dat kun je samen of alleen doen. Indien je van balsporten houdt dan is padel op dit ogenblik een enorme trend. Dit is een soort crossover tussen tennis en squash. Dit kun je zowel binnen als buiten doen. Wil je echt lange afstanden lopen dan is golf natuurlijk de sport bij uitstek. Er is altijd een golfcourse in de buurt. Heb je nog geen clubs of golfschoenen dan doe je er goed aan om je online goed te oriënteren. Golfschoenen zijn namelijk de stabiele basis waarmee je je perfecte swing kunt trainen.

Proef

Het mooie is dat je bij veel golfclubs niet meteen lid hoeft te worden. Je kunt als kennismaking vaak een paar rondjes proefdraaien. Voordat je de baan op gaat zijn er meestal genoeg faciliteiten om je houding en swing te oefenen. Voor dat laatste moet je echt de tijd nemen. Met een paar professionele golfschoenen kom je in ieder geval goed voor de dag. En zoals je weet moet je bij elke sport wel een dosis doorzettingsvermogen meenemen. Ben je zo’n doorzetter dan zul je ooit de baan in par rondgaan. Ben je echt gezegend met talent wie weet scoor je dan een hole in one en draag je ooit het felbegeerde groene jasje. Succes met je eerste slag.

 Gratis nieuwsbrief!

*  Headlines via de mail
*  Om 8.00u of 17.00u
*  Zowel voor NL als BE
*  Kans op prijzen

Nederland BelgiŽ Rest van de wereld