maandag, 27 maart 2023   

Pagina per krant

Proefabonnementen
Partners
 

Meest praktische cadeautips voor kinderen

Meest praktische cadeautips voor kinderen

Het kan zomaar zijn dat je een cadeau moet kopen voor kinderen. Voor je nichtje, je neefje of de kinderen van je vrienden. Niet makkelijk, want wat is tegenwoordig hip? Waar spelen kinderen mee? Waar hebben ze echt wat aan? Allemaal vragen waar je tegenaan loopt als je zelf geen kinderen hebt. Daarom de meest praktische cadeautips voor kinderen op een rij, waar ze écht iets aan hebben.

Voor school

Als de kinderen nog op de basisschool zitten is het leuk om iets te geven waar ze iets aan hebben op school. Een broodtrommel met naam is een hele goede! Op een basisschool is het vaak hectisch met alle namen van kinderen en als 2 kinderen dezelfde Frozen broodtrommel hebben of van Paw Patrol, dan wordt het verwarrend als er geen naam op staat. Zo zijn er nog veel meer opties die leuk zijn voor school.

Houten speelgoed

Als je op zoek bent naar duurzaam speelgoed, dan is houten speelgoed super tip. Houten speelgoed is namelijk stevig, duurzaam en gaat langer mee dan kunststof of plastic speelgoed. Een houten treinbaan is leuk, een houten keukentje met accessoires of een leerzame puzzel van hout. Een van de grote voordelen van speelgoed van hout is dat het ook tegen een stootje kan en minder snel zal breken. Je kunt hout ook een leuk kleurtje geven met verf. Denk aan een keukentje van hout die je roze verft of een andere lievelingskleur van het kind.

Kleding

Kleding is een breed begrip en is ook praktisch. Als het een jonger kind is, dan is het ook goed rekening te houden met de groei. De maat die jij koopt is vaak voor korte duur, omdat ze snel groeien. Misschien kun je een setje kleding geven of kleding waar ze niet zo snel uitgroeien. Denk aan een muts, sjaal of leuke handschoenen voor de winter. Dat is iets blijvends.

Tweedehands

Als je écht voor duurzaam gaat, dan is tweedehands altijd wel goed. Vaak wordt er gedacht dat tweedehands speelgoed of andere spullen helemaal versleten zijn, maar dat is niet zo. Je kunt echt hele goede dingen op de kop tikken voor een leuke prijs. Denk aan een kinderfiets, daar hebben ze echt iets aan. Of het welbekende Ikea keukentje die je helemaal kunt pimpen. Daar zijn online ook allemaal tutorials voor te vinden, dus kan helemaal in stijl worden gemaakt.

Op de tweedehands platformen is meer dan genoeg te vinden wat leuk én praktisch is voor kinderen om te geven als cadeau.

 

 Gratis nieuwsbrief!

*  Headlines via de mail
*  Om 8.00u of 17.00u
*  Zowel voor NL als BE
*  Kans op prijzen

Nederland België Rest van de wereld