maandag, 22 april 2024   

Pagina per krant

Proefabonnementen
Partners
 

Interesse in laadstations voor thuisgebruik neemt toe

Interesse in laadstations voor thuisgebruik neemt toe

De interesse in laadstations voor thuisgebruik is de laatste periode sterk toegenomen. Dit is uiteraard direct toe te schrijven aan het feit dat de elektrische auto sterk in opkomst is. Een laadstation aan huis biedt veel praktisch gemak en is onderaan de streep de meest voordelige optie om altijd opgeladen onderweg te kunnen.

Praktische voordelen laadstation aan huis

Een laadstation aan huis biedt een aantal zeer praktische voordelen. Allereerst is het een erg prettige gedachte dat deze laadplek altijd vrij is. Deze zekerheid is er uiteraard niet als er gebruik moet worden gemaakt van een van de publieke laadstations. Een niet onbelangrijk voordeel van het gebruik maken van een laadstation aan huis heeft betrekking op de kosten. Het gebruik van een privé laadpaal is in vrijwel alle gevallen een stuk voordeliger dan bij het gebruik maken van een openbare laad gelegenheid. De investering in een laadstation aan huis zal zich dus altijd terugverdienen mits hierin een toekomstgerichte keuze wordt gemaakt. 

Diverse keuzemogelijkheden in laadpalen

Een blik in het aanbod van een gespecialiseerde aanbieder als 50five leert dat er diverse keuzemogelijkheden in laadpalen zijn. Dit roept al snel de vraag op wat de beste laadpaal voor thuis is. Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag te geven aangezien er diverse factoren hierbij een rol spelen. Denk hierbij aan de situatie thuis en de eventuele mogelijkheden van de auto zelf om deze snel op te laden. Het behoort immers tot de opties  om te kiezen voor een 1 fase of 3 fasen laadstation. De laatste keuze is de snellere optie maar hiervoor moeten wel de benodigde faciliteiten gecreëerd worden. Dit is de reden dat een aanbieder als 50five diverse soorten laadpalen aanbiedt. 

Totaaloplossing bij de aankoop van laadstations

Het veelzijdige aanbod in laadpalen van 50five vormt onderdeel van een totaaloplossing van deze organisatie waarbij het laadstation kan worden aangeschaft, de installatie hiervan wordt verzorgd en de klant kan rekenen op vakkundig advies. Hierbij wordt de klant dus volledig ontzorgd bij de intentie om van een privé laadpaal gebruik te maken. Het installeren van een laadpaal is immers een taak die het beste door gespecialiseerde vakmensen kan worden uitgevoerd. 50five is een van de grootste aanbieders van laadoplossingen in de Benelux . Naast de volledige ontzorging met betrekking tot het installeren en beheren van laadpalen kunnen klanten met een laadpas van deze organisatie terecht bij meer dan 300.000 laadpunten in Europa. De automobilist heeft hierdoor de zekerheid dat hij of zij altijd opgeladen onderweg kan. Gratis nieuwsbrief!

*  Headlines via de mail
*  Om 8.00u of 17.00u
*  Zowel voor NL als BE
*  Kans op prijzen

Nederland Belgi´┐Ż Rest van de wereld