zondag, 26 maart 2023   

Pagina per krant

Proefabonnementen
Partners
 

Hoe kan ik hoger komen in de zoekresultaten van Google?

Hoe kan ik hoger komen in de zoekresultaten van Google?

Wanneer je een eigen zaak hebt wil je natuurlijk dat dit goed loopt. Dit kan je voor elkaar krijgen door natuurlijk de beste te zijn maar dat is wat makkelijker gezegd dan gedaan. HIerdoor helpt het om een goede prijs te hebben en genoeg reclame te maken. Als je op de juiste manier reclame maakt, ziet Google dit ook. Wanneer iemand opzoek is naar wat jij aanbiedt, zullen ze dit op Google intypen, hoe beter jouw reclame is, hoe hoger je op Google komt. Hierdoor zal de klant jouw website dus sneller aanklikken.

Wat is linkbuilding

Als eigen ondernemer zal je vast wel eens linkbuilding voorbij hebben zien komen. Linkbuilding is namelijk een belangrijk onderwerp in de marketing van je bedrijf. Het houdt in dat jouw website link op de juiste manier wordt gebruikt in teksten die op andere websites te lezen zijn. Het doel hiervan is om meerdere klanten naar jouw website te brengen. Meer bezoekers op jouw website, betekent meer punten van Google dus ook een hogere ranking in de zoekresultaten. Hoe meer teksten er zijn op verschillende websites die een link hebben die naar jouw website verwijzen, hoe meer punten je dus krijgt.

Hoe kan je linkbuilding gebruiken

Het is natuurlijk lastig om bedrijven te vinden die teksten willen maken die verwijzen naar jouw website. Ze maken dan namelijk reclame voor jou. Hierdoor is het beter om contact op te nemen met een linkbuilding bureau. Hun weten namelijk precies hoe ze dit kunnen aanpakken. Ze schrijven de teksten en vinden bedrijven die deze teksten op hun website willen plaatsen.

Zomaar een link plaatsen kan de bezoekers op jouw website wel verhogen maar je geen punten geven van Google. Door de juiste links te gebruiken, ook wel de woorden die de klant op Google zou typen, krijg je meer punten. Klik hier voor meer informatie over zoekmachine optimalisatie.

Verbeter de gebruikerservaring van jouw website

Nog een belangrijk punt om een hogere ranking in Google te krijgen is door een goed werkende website te hebben die makkelijk toegankelijk is voor de bezoeker. Dit houdt in dat de tijd om de website te openen snel moet zijn. Wanneer het lang duurt voordat Google de pagina kan laden is dit namelijk ook slecht voor Google. De website moet duidelijk zijn, met de juiste plaatjes. Hoe beter jij de ervaring maakt voor de bezoeker, hoe meer Google jou hier dus voor beloond. Controleer dus regelmatig hoe de werking van je website is. Wanneer je merkt dat deze niet meer optimaal werkt is het dus belangrijk om hier iets aan te doen.

Hoe krijg je een goed werkende website?

Houdt je website netjes en simpel, je hoeft dus niet extreem veel onbruikbare plaatjes te gebruiken. Om je website uniek te maken kan je content schrijven die daar bij past. Het voordeel hiervan is dat je dan ook voor andere bedrijven kan gaan linkbuilden. Als je een blog hebt geschreven die het antwoord van de klant beantwoord, kom je al weer hoger op Google te staan.Gratis nieuwsbrief!

*  Headlines via de mail
*  Om 8.00u of 17.00u
*  Zowel voor NL als BE
*  Kans op prijzen

Nederland BelgiŽ Rest van de wereld