maandag, 22 april 2024   

Pagina per krant

Proefabonnementen
Partners
 

Gratis voetbalwedtips en voorspellingen op Voetbal Vandaag

Gratis voetbalwedtips en voorspellingen op Voetbal Vandaag

Ken je dat gevoel dat het 89 minuten lang lijkt alsof je weddenschap uitkomt maar in de laatste minuut het toch mis gaat? We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Minstens net zo frustrerend is het juist voorspellen van drie wedstrijden en de vierde weddenschap die mis gaat. Hoe zorg je nu dat je eindelijk eens een voetbalweddenschap winnend afsluit? Voetbal vandaag komt met een oplossing en deelt gratis wedtips en voorspellingen van meer dan 150 voetbalwedstrijden per week.

Wedden op de Eredivisie was nog nooit zo makkelijk

Voetbal Vandaag staat bekend als een website waar je de hele dag door het laatste voetbalnieuws kunt verkrijgen. Met de gratis voetbalwedtips en voorspellingen kun je nu weddenschappen plaatsen zonder dat je eerst op zoek hoeft te gaan naar statistieken en achtergrondinformatie. Niet dat je die informatie niet al gemakkelijk op die website kunt vinden, maar soms wil je gewoon even snel een weddenschap plaatsen. 

Met de voetbalwedtips vind je bij de mooiste Eredivisie wedstrijden een voorspelling. Zie jij dat er een paar mooie wedstrijden op het voetbalprogramma staan, haast je dan snel naar Voetbal Vandaag om de wedtips te volgen. Een algoritme bepaalt de voorspelling. 

De statistieken waar het algoritme de voorspelling op baseert zie je overigens onder de wedtip. Mocht je toch niet helemaal zeker zijn van de voorspelling, dan kun je zelf altijd nog aan de slag gaan met de meest waardevolle statistieken.

Ook voorspellingen bij buitenlandse voetbalcompetities

Ze pakken het groots aan bij Voetbal Vandaag want niet alleen bij de Nederlandse Eredivisie vind je wedtips en voorspellingen. Behalve de Keuken Kampioen Divisie voorspellingen, Eredivisie vrouwen en KNVB Beker wedtips, gaan ze ook de grens over. 

Er zijn voorspellingen bij de Europese competities zoals de Champions League, Europa League en Conference League. Ben je op zoek naar een wedtip voor de Derby du Nord of de Brugse derby? Tussen de de voetbal voorspellingen vind je de mooiste wedstrijden uit de buitenlandse competities. 

Natuurlijk zijn EK’s en WK’s en hun bijbehorende kwalificatietoernooien ook opgenomen in het aanbod aan wedtips. Vrijwel elke dag zijn er meerdere betting tips te vinden. Een groot voordeel is dat ook direct de beste bookmakers uit Nederland met de beste odds wordt weergegeven. Zo hoef je helemaal niet meer na te denken of nog odds te vergelijken voor je gaat wedden.

Hoe komt Voetbal Vandaag aan hun voorspellen.

Artificial intelligence en machine learning klinken misschien als een ver-van-je-bed-show, maar juist die twee aspecten zorgen voor een uniek algoritme. Meerdere data experts en analisten hebben aan het algoritme gewerkt om het succesvol te laten voorspellen

Bij elke wedstrijd worden honderden statistieken vergeleken en zo bepaald welk team het meeste kans maakt. De recente vorm van de ploeg in thuis- of uitwedstrijden is belangrijk maar ook met het weer, ondergrond en motivatie wordt rekening gehouden. Uiteindelijk wordt de data gekoppeld aan een ingewikkeld rekenmodel om zo de kans te berekenen. 

Laat ze bij Voetbal Vandaag zich maar buigen over lastige modellen. De voorspellingen komen bijzonder vaak uit. Het enige waar jij vanaf nu nog naar hoeft te kijken zijn de voorspellingen zelf en de winst uit je weddenschappen.

 Gratis nieuwsbrief!

*  Headlines via de mail
*  Om 8.00u of 17.00u
*  Zowel voor NL als BE
*  Kans op prijzen

Nederland Belgi´┐Ż Rest van de wereld