zondag, 26 maart 2023   

Pagina per krant

Proefabonnementen
Partners
 

Cartridges, een klein onderdeel van je kantoor

Cartridges, een klein onderdeel van je kantoor

Is vanuit huis werken je goed bevallen maar is je kantoor nog niet helemaal functioneel? In deze blog willen we je inzichten geven in de kleine onderdelen die ervoor zorgen dat je kantoor een fijne ruimte is. Het is belangrijk dat je alles bij de hand hebt als je spullen nodig hebt. Zelfs de cartridges zijn onderdelen die je niet kunt missen in een thuiskantoor!

Indeling 

Het indelen van een kantoor kan lastig zijn want je wilt uiteraard optimaal gebruik maken van je werkoppervlakte. Een goede sfeer kan er daarnaast juist voor zorgen dat je gemakkelijker resultaten kan gaan behalen. Een goede inrichting is daarom echt de basis bij de kantoorindeling. Hieronder staan er wat tips voor je kantoorruimte:
- Ruimte: Bekijk dat de vorm van de kamer en denk na over waar meubilair komt te staan. Met behulp van en plattegrond kun je gemakkelijker de mogelijkheden bekijken.
- Geluidsoverlast: Bij het indelen van de kamer is het voor de tijd al goed om te luisteren naar de geluidsomgeving. Geluid kan afleidend zijn dat als storend wordt ervaren, dus zorg dat dit zo min mogelijk voorkomt.
- Lichtinval: Licht is een belangrijk element voor de sfeer, dus zorg dat er voldoende licht is in de werkruimte. Daglicht is erg prettig, maar zorg er wel voor dat het niet weerspiegelt op het beeldscherm. 

Opbergruimte

Waar je ook bij stil moet staan is de opbergruimte. Vaak staat er in je kantoor allemaal kleine dingen zoals een printer, boeken of mappen. Het is fijn om in een opgeruimde ruimte te werken. Zorg er daarom voor dat alles een plekje krijgt. Maak ook een lijstje met onderdelen die je nodig hebt. Bij een printer bijvoorbeeld horen cartridges en bij een computer een muis. Dit zijn kleine onderdelen die gauw vergeten wordt, terwijl ze toch wel een plekje moeten krijgen in je thuiskantoor.

Bureau

Thuiswerken wordt steeds populairder en door de technologische ontwikkeling wordt het steeds makkelijker gemaakt. Het is wel belangrijk om te werken aan een goed bureau dat voorzien is van alle onderdelen die nodig hebt. Een comfortabele werkruimte is hierbij essentieel. De basis begint met de juiste stoel en bureau. Zorg dat ze goed afgesteld zijn op je lengte en dat je lekker zit. Op de lange termijn kan een slechte houding zorgen voor lichamelijke klachten. Op het bureau zijn er een aantal onderdelen die praktische zijn bij het thuiswerken. Een bureaulamp kan je goed voorzien van licht als je door wilt werken in de avonduren. Ook een ondersteuning voor je laptop is onderdeel voor een goede houding. Met dit hulpmiddel zorg je ervoor dat je niet de hele tijd omlaag hoeft te kijken als je op je laptop werkt. Daarnaast kan een printer ook handig zijn. Als je werkt met rapporten of contracten is het af en toe wel fijn om het fysiek op papier te hebben. Bij de printer horen er ook nog kleine onderdelen bij zoals inkt en cartridges die een plekje moeten krijgen in of op je bureau. 

 

 



Gratis nieuwsbrief!

*  Headlines via de mail
*  Om 8.00u of 17.00u
*  Zowel voor NL als BE
*  Kans op prijzen

Nederland BelgiŽ Rest van de wereld