zondag, 26 maart 2023   

Pagina per krant

Proefabonnementen
Partners
 

Diks helpt je bij het vinden van de meest geschikte brommerverzekering

Diks helpt je bij het vinden van de meest geschikte brommerverzekering

Maak je met de brommer gebruik van de openbare weg? Dan dien jij de brommer tenminste WA verzekerd te hebben. Deze wettelijk verplichte verzekering verzekert je alleen voor de schade aan derden. Ga je onverzekerd de weg op, dan kun je zomaar een boete krijgen van de politie. Bovendien kunnen de gevolgen groot zijn als jij op een onverzekerde brommer bij een ongeval betrokken raakt. Heel verstandig dus om de brommer goed te verzekeren. Diks kan je als geen ander helpen bij het vinden van de beste verzekering, waarbij uiteraard jouw specifieke wensen en eisen meegenomen worden.

Kies je voor een aanvullende verzekering?

Ga jij je brommer verzekeren? Dan heb je de keuze uit drie opties; de al genoemde WA verzekering, de WA Diefstal & Brandverzekering en de WA Diefstal, Brand en Aanrijding verzekering. Daarnaast kun je bijvoorbeeld nog kiezen voor een verhaalsrecht-verzekering en een Ongevallen Opzittendenverzekering. De hoogte van de premie die je moet betalen hangt van verschillende zaken af. Zo speelt jouw leeftijd bijvoorbeeld een rol; je betaalt meer als je beginnend bestuurder bent. Ook de regio waarin je woonachtig bent wordt meegenomen, net als de dekking die je kiest en het aantal schadevrije jaren dat je hebt. Een verzekering afsluiten is dus maatwerk.

Bespaar geld door de brommerverzekeringen met elkaar te vergelijken

Door met Diks de brommerverzekeringen te vergelijken, vind je de voor jou perfecte verzekering. Als geen ander weet Diks hoe je verzekeringen met elkaar kunt vergelijken. Diks geldt als toonaangevend op dit gebied en daar vaart de klant wel bij. Door het toenemende aantal verzekeraars ziet de consument tegenwoordig echt door de bomen het bos niet meer. Omdat ze er tegenop zien om al die verzekeraars op te zoeken en te vergelijken, wordt lang niet altijd de beste en meest aantrekkelijke verzekering afgesloten. Jammer, want op die manier laat je veel geld liggen. Diks heeft het vergelijken weer overzichtelijk gemaakt met brommerverzekering.nl. Binnen een paar minuten heb jij de voor jou ideale brommerverzekering namelijk al in beeld.

Diks kan de huidige verzekeraar voor je inlichten

Je kunt nadat je de beste verzekeraar gevonden hebt meteen een verzekering afsluiten. Betekent dit dat je overstapt, dan kan Diks je ontzorgen en jouw huidige verzekeraar inlichten. Over service gesproken. Behalve de brommerverzekering kun je via Diks ook bijvoorbeeld de woon-, reis, zakelijke- en huisdierenverzekering met elkaar vergelijken. Zo maak je steeds de beste keuze.

Royement vanwege wanbetaling

Met het platform geennee.nl heeft Diks ook een platform voor mensen die moeite hebben om een autoverzekering af te sluiten. Dit kan zijn omdat sprake is van een royement bij een verzekeraar vanwege wanbetaling, na een rijontzegging of vanwege de leeftijd. Geennee.nl zal voor je zoeken naar een verzekeraar die je wel een verzekering aan kan bieden en heeft anders met De Vereende een verzekeraar waarbij jij je auto altijd kunt verzekeren. Het moet een prettige gedachte zijn voor mensen die er zelf niet in slagen een verzekering af te sluiten.Gratis nieuwsbrief!

*  Headlines via de mail
*  Om 8.00u of 17.00u
*  Zowel voor NL als BE
*  Kans op prijzen

Nederland BelgiŽ Rest van de wereld