zondag, 26 maart 2023   

Pagina per krant

Proefabonnementen
Partners
 

Wat zijn de beste NASDAQ aandelen om te kopen?

Wat zijn de beste NASDAQ aandelen om te kopen?

Wil je graag je geld gebruiken om nog meer geld te verdienen? Je kunt dan kiezen voor cryptovaluta kopen in Nederland. Het is dan natuurlijk belangrijk om de digitale munten die je hebt gekocht weer met winst te verkopen, wat helaas niet altijd lukt. Het is dan ook risicovol om te investeren in crypto, wat tevens het geval is als je gaat handelen op de aandelen NASDAQ beurs. Vaak komt dit met minder risico’s omdat stocks minder volatiel zijn dan cryptomunten. In dit artikel vind je de beste NASDAQ aandelen om te kopen. Ook Shell aandelen kopen is overigens een aanrader, al is dit de AEX beurs. 

Fiverr International Ltd.

Geloof jij dat de gig-economie een blijvertje is? Dan is Fiverr misschien wel het groeiaandeel voor jou. Het beheert een platform dat – grotendeels digitale – gig-werkers verbindt met werkgevers en neemt een flinke hap uit het bedrijf dat het faciliteert. Bij een klus vermeldt een gigwerker - of serviceverkoper - voor $ 100 op het platform van Fiverr, de koper van de service een premie van $ 5,50 aan Fiverr betaalt, terwijl de verkoper van het optreden $ 80 krijgt. Naarmate Fiverr schaalt en zijn kosten kan spreiden over een steeds grotere omzetbasis, zal de winstgevendheid naar verwachting omhoogschieten. Het bedrijf verloor de afgelopen 12 maanden meer dan $ 1,10 per aandeel, maar analisten verwachten dat Fiverr in 2022 ongeveer $ 0,55 per aandeel zal verdienen voordat de winst per aandeel omhoog schiet naar $ 1,57 in 2023.

Shopify Inc.

Shopify is een geweldig voorbeeld van een groeiaandeel dat al lang wordt verhandeld voor rijke veelvouden - en er nog steeds in is geslaagd aandeelhouders te belonen met een even indrukwekkend rendement. Shopify-aandelen zijn, op een fundamenteel niveau, een gok op de aanhoudende groei van e-commerce. Het biedt verkopers kant-en-klare en aanpasbare online winkels via haar platform, dat werkt via een lucratief abonnementsmodel dat betrouwbare, terugkerende inkomsten oplevert. Als de op één na grootste e-commercespeler naast Amazon.com Inc., heeft Shopify de afgelopen vijf jaar een opmerkelijke groei van 70% per jaar gerealiseerd. Het is niet meer dan normaal dat dat tempo vertraagt, maar de omzet in het afgelopen kwartaal groeide nog steeds met een opmerkelijk percentage van 57%. De pandemie heeft hier ook zeker mee te maken. 

Square Inc.

Last but not least in het artikel over de beste groeiaandelen om te kopen is Square, de betalingen Fintech beheerd door Twitter Inc. CEO Jack Dorsey. Niet alleen is het bedrijf met zijn chiplezers en verkooppuntsoftware toonaangevend aanwezig in de fysieke detailhandel, maar het Cash App-platform van het bedrijf is ook een snel groeiend mobiel-gebaseerd digitaal betalingsplatform dat gebruikers nu de mogelijkheid om aandelen en bitcoin te kopen. De brutowinst van Cash App steeg in het fiscale tweede kwartaal met 94% tot $ 546 miljoen. Hoewel de totale omzetgroei voorbestemd is om te vertragen, verwachten analisten dat de bescheiden marges van Square de komende jaren zullen stijgen, met een winst per aandeel van 84 cent in 2020 tot $ 3,20 in 2023.

 Gratis nieuwsbrief!

*  Headlines via de mail
*  Om 8.00u of 17.00u
*  Zowel voor NL als BE
*  Kans op prijzen

Nederland BelgiŽ Rest van de wereld