zondag, 23 juni 2024   

Pagina per krant

Proefabonnementen
Partners

Krantenkoppen van het Nederlandse Online Nieuws

Kranten.com is hét kranten nieuwsoverzicht met de belangrijkste krantenkoppen van al het online nieuws, zowel van de landelijke als de regionale kranten in Nederland en België. Al het dagelijkse online nieuws compleet en overzichtelijk geordend. U ziet in één oogopslag een nieuwsoverzicht van alle online kranten die een website hebben en daarop hun online nieuws publiceren. Van bijna alle Nederlandse kranten, landelijk en regionaal, zijn de krantenkoppen te lezen op deze site, met directe links naar de complete artikelen op de website van de online krant zelf.

Krantenkoppen nieuwsoverzicht van een doelgroep

Behalve het algemene dagelijkse online nieuws zijn er ook een aantal andere krantenkoppen van bronnen toegevoegd die meer een gesegmenteerd nieuwsoverzicht weergeven zoals IT & Internet nieuws, Beursnieuws, Business & Finance nieuws, Weer & Verkeersnieuws en online nieuws over films.

Het regionale nieuwsoverzicht

Daarnaast is er een overzicht van links naar de landelijke, regionale en plaatselijke online nieuws kranten. Kijk hiervoor in de rechterbalk bij links.

Uw eigen nieuwsoverzicht

Het unieke aan deze site is ook dat u uw eigen nieuwsoverzicht van alle kranten kunt samenstellen. Wanneer u links in het menu op Mijn Krant klikt, kunt u de online nieuws kranten die ú interessant vind en in de volgorde die u wilt in uw eigen nieuwsoverzicht zetten, zodat u uw eigen krantenkoppen overzicht weer terug krijgt de volgende keer als u Kranten.com bezoekt. Dit overzicht staat dan op de voorpagina onder Mijn Kranten.

E-mail versie van de krantenkoppen van het online nieuws

Het is mogelijk iedere morgen een nieuwsoverzicht van de krantenkoppen van die dag per e-mail te ontvangen via onze Dail yUpdate. Deze online nieuws service is gratis, u heeft alleen een e-mail adres nodig. Klik in de rechterbalk op Daily Update om u aan te melden.

Uw bijdrage aan ons nieuwsoverzicht

We proberen het meest volledige kranten overzicht in online nieuws te zijn. Dit kunnen wij echter niet alleen. Uw bijdrage wordt zeer gewaardeerd. Heeft u op Internet een online krant gevonden waar wij nog geen link naar toe hebben? Dan kunt u deze hier aan ons doorgeven. Alvast hartelijk bedankt!

Home | Headlines Online Krant | Daily Update | Regio Nieuws Krant | Dagbladen Krantenoverzicht | Laatste Nieuws - Regio Dagblad | SitemapGratis nieuwsbrief!

*  Headlines via de mail
*  Om 8.00u of 17.00u
*  Zowel voor NL als BE
*  Kans op prijzen

Nederland Belgi� Rest van de wereld