zondag, 23 juni 2024   

Pagina per krant

Proefabonnementen
Partners

Online Krant

Kranten.com is hét overzicht van de online krant met de belangrijkste headlines van de landelijke en regionale krant in Nederland en België: Al het dagelijkse nieuws compleet en overzichtelijk geordend. U ziet in één oogopslag een overzicht van de online krant die een website hebben en daarop nieuws publiceren. Van bijna alle kranten, landelijk en regionaal, zijn de headlines te lezen op deze site, met directe links naar de complete artikelen op de website van de online krant zelf.

Headlines

Behalve het algemene dagelijkse nieuws zijn er ook een aantal andere headlines van bronnen toegevoegd die meer gesegmenteerd nieuws weergeven zoals IT & Internet nieuws, Beursnieuws, Business & Finance nieuws, Weer & Verkeersnieuws en een Filmnieuws online krant.

De plaatselijke en regionale krant

Daarnaast is er een overzicht van links naar de landelijke, regionale en plaatselijke online krant. Kijk hiervoor in de rechterbalk bij links.

Uw eigen headlines samenstellen

Het unieke aan deze site is ook dat u uw eigen overzicht van alle headlines in de kranten kunt samenstellen. Wanneer u in het menu op Mijn Krant klikt kunt u de online krant die ú interessant vind en in de volgorde die u wilt in uw eigen overzicht zetten, zodat u uw eigen online krant overzicht weer terug krijgt de volgende keer als u Kranten.com bezoekt. Dit overzicht staat dan op de voorpagina onder Mijn Kranten.

Email van de Online Krant: Daily Update

Het is mogelijk iedere morgen een online krant overzicht van de headlines van die dag per e-mail te ontvangen via onze DailyUpdate. Deze service is gratis, u heeft alleen een e-mail adres nodig. Klik in de rechterbalk op DailyUpdate om u aan te melden.

Uw bijdrage aan onze headlines

Wij proberen het meest volledige krantenoverzicht van Nederland te zijn. Dit kunnen wij niet alleen. Uw bijdrage wordt daarom zeer gewaardeerd. Heeft u op Internet een online krant gevonden waar wij nog geen headlines link naar toe hebben? Deze kunt u hier aan ons doorgeven. Wij zijn u dan zeer dankbaar!

Home | Daily Update | Online nieuws en Krantenkoppen Nieuwsoverzicht | Regio Nieuws Krant | Dagbladen Krantenoverzicht | Laatste Nieuws - Regio Dagblad | SitemapGratis nieuwsbrief!

*  Headlines via de mail
*  Om 8.00u of 17.00u
*  Zowel voor NL als BE
*  Kans op prijzen

Nederland Belgi� Rest van de wereld