zondag, 23 juni 2024   

Pagina per krant

Proefabonnementen
Partners

Online het laatste nieuws, van uw landelijk en uw regio dagblad

Kranten.com is hét belangrijkste online krantenoverzicht met het laatste nieuws van Nederland. De belangrijkste headlines van zowel het landelijke als het regio dagblad van uw eigen buurt. Al het laatste nieuws compleet en overzichtelijk voor u op een rijtje gezet. U ziet in één oogopslag een overzicht van de krantenkoppen van alle dagbladen die een website hebben en daarop online het laatste nieuws publiceren.

Het laatste nieuws uit uw regio dagblad

Van zowel de algemene dagbladen als het regio dagblad zijn de headlines te lezen op deze site, met directe links naar de complete artikelen op de website van de online krant zelf. Kranten.com is ingedeeld in nieuws van het landelijke dagblad en het regio dagblad: van de Gelderlander tot het Westerwolde Nieuws, van de Limburger tot het Friesch Dagblad: het regio dagblad nieuws is bij ons overzichtelijk te bekijken. Op deze site kunt u ook een compleet overzicht bekijken van het landelijk en het regio dagblad bij u in de buurt.

Het laatste nieuws voor speciale doelgroepen

Behalve het algemene laatste nieuws zijn er ook een aantal andere headlines van bronnen toegevoegd die meer een gesegmenteerd nieuws overzicht weergeven zoals Beursnieuws, IT & Internet nieuws, Business & Finance nieuws, Filmnieuws en Weer & Verkeersnieuws.

Uw eigen laatste nieuws in uw eigen overzicht samenstellen

U kunt op deze site ook uw eigen krantenoverzicht van het laatste nieuws samenstellen. Wanneer u in het menu op Mijn Krant klikt, kunt u de online kranten die ú interessant vindt in de volgorde die u wilt in uw eigen nieuwsoverzicht zetten, zodat u uw eigen overzicht van het laatste nieuws, van het landelijke en het regio dagblad weer terug krijgt de volgende keer als u Kranten.com bezoekt. Zo kunt u voor uzelf de ideale mix samenstellen van algemeen nieuws uit de landelijke kranten en het lokale regio dagblad.

De Daily Update: nieuwsbrief met het laatste nieuws

Met de Daily Update is het mogelijk iedere morgen het laatste nieuws per e-mail te ontvangen. De Daily Update is bijna identiek aan de website maar dan in de vorm van een e-mail nieuwsbrief. De koppen van tien landelijke kranten worden met de Daily Update per e-mail elke ochtend (behalve zondag) toegestuurd naar de abonnnees. Klik hier om lid te worden van de Daily Update.

U kunt kiezen tussen de Daily Update van het Nederlandse of het Belgische krantenoverzicht. Hierin wordt het laatste nieuws plus het online nieuws toegestuurd. Vanuit de Daily Update kunt u rechtstreeks doorklikken naar de artikelen op de websites van de kranten zelf. De website van Kranten.com zelf is uitgebreider dan de Daily Update met o.a. het laatste nieuws uit het regio dagblad en de verschillende nieuwssegmenten.

Meld u nu aan voor de Daily Update en maak kans op een GRATIS portable DVD speler!!

Wilt u lid worden? Deze service is gratis, u heeft alleen een e-mail adres nodig. Klik in de rechterbalk op Daily Update om u aan te melden. Als u zich nu voor 1 maart aanmeldt voor de gratis Daily Update, dan maakt u nu kans op een gratis portable DVD speler!

Nog meer redenen om abonnee te worden van de Daily Update

U kunt uw vakantieperiode aangeven en zo voorkomen dat uw mailbox vol raakt tijdens uw afwezigheid. Kies zelf wanneer u de Daily Update wilt ontvangen. ’s Ochtends of de Weekly Update aan het eind van de week. Een abonnement op de Daily Update is geheel gratis! U kunt zich op ieder moment weer via deze pagina afmelden.

Uw bijdrage aan ons krantenverzicht

We proberen het meest volledige krantenoverzicht van het laatste nieuws te zijn. Dit kunnen wij echter niet alleen. Uw bijdrage wordt zeer gewaardeerd. Heeft u op het Internet een regio dagblad gevonden waar wij nog geen link naar toe hebben? Dan kunt u deze hier aan ons doorgeven. Wij waarderen dit eigen initiatief ten zeerste!

Home | Headlines Online Krant | Online nieuws en Krantenkoppen Nieuwsoverzicht | Regio Nieuws Krant | Dagbladen Krantenoverzicht | SitemapGratis nieuwsbrief!

*  Headlines via de mail
*  Om 8.00u of 17.00u
*  Zowel voor NL als BE
*  Kans op prijzen

Nederland Belgi� Rest van de wereld