zondag, 23 juni 2024   

Pagina per krant

Proefabonnementen
Partners

Hét online krantenoverzicht van regionieuws en landelijke dagbladen

Kranten.com is hét belangrijkst online krantenoverzicht van Nederland met een overzicht van de belangrijkste headlines van alle landelijke dagbladen en het regionieuws bij u in de buurt. Van zowel Nederland als België een zo goed als compleet krantenoverzicht. Al het dagelijkse online nieuws overzichtelijk voor u geordend. U ziet in één oogopslag een overzicht van de krantenkoppen van alle dagbladen die een website hebben en daarop online nieuws publiceren.

Krantenoverzicht van het regionieuws

Van zowel de algemene landelijke dagbladen als het regionieuws zijn de krantenkoppen te lezen, met directe links naar de complete artikelen op de website van de online krant zelf. Kranten.com is ingedeeld in landelijk nieuws en regionieuws: van de Limburger tot het Friesch Dagblad, van de Gelderlander tot het Westerwolde Nieuws: al het regionieuws bij ons overzichtelijk te bekijken. Al U hiernaast op links klikt, vindt u een compleet overzicht van de landelijke dagbladen en het regionieuws bij u in de buurt.

Een gesegmenteerde krantenoverzicht

Behalve de algemene dagbladen zijn er ook een aantal andere krantenkoppen van bronnen toegevoegd die meer een gesegmenteerd krantenoverzicht weergeven zoals IT & Internet nieuws, Beursnieuws, Business & Finance nieuws, Weer & Verkeersnieuws en online nieuws over films.

U kunt uw eigen krantenoverzicht van de dagbladen samenstellen

Het unieke aan deze site is ook dat u uw eigen krantenoverzicht kunt samenstellen. Wanneer u in het menu op Mijn Krant klikt, kunt u de online kranten die ú interessant vindt en in de volgorde die u wilt in uw eigen krantenoverzicht zetten, zodat u uw eigen overzicht weer terug krijgt de volgende keer als u Kranten.com bezoekt. Zo kunt u voor uzelf de ideale mix samenstellen van algemeen nieuws uit de landelijke dagbladen en regionieuws uit uw eigen buurt. Dit overzicht staat op de voorpagina onder Mijn Krant.

E-mail versie van het krantenoverzicht van landelijk en regionieuws

Het is mogelijk iedere morgen een krantenoverzicht per e-mail van de headlines van de dagbladen van die dag te ontvangen via onze Daily Update. Deze online nieuws service is gratis, u heeft alleen een e-mail adres nodig. Klik in de rechterbalk op Daily Update om u aan te melden.

Uw bijdrage aan ons krantenverzicht

We proberen het meest volledige kranten overzicht in online nieuws te zijn. Dit kunnen wij echter niet alleen. Uw bijdrage wordt zeer gewaardeerd. Heeft u op Internet dagbladen of regionieuws kranten gevonden waar wij nog geen link naar toe hebben? Dan kunt u deze hier aan ons doorgeven. Uw bijdrage wordt zeer gewaardeerd!

Home | Headlines Online Krant | Daily Update | Online nieuws en Krantenkoppen Nieuwsoverzicht | Regio Nieuws Krant | Laatste Nieuws - Regio Dagblad | SitemapGratis nieuwsbrief!

*  Headlines via de mail
*  Om 8.00u of 17.00u
*  Zowel voor NL als BE
*  Kans op prijzen

Nederland Belgi� Rest van de wereld