Archiefbeeld© Lieven Van Assche

Man in levensgevaar na schietpartij op caféterras in Schaarbeek

Bij een schietpartij in Schaarbeek is zondagavond een man levensgevaarlijk gewond geraakt. Dat meldt RTL en wordt bevestigd de Brusselse politie.

jvh
Bron: RTL

De feiten vonden zondagavond omstreeks 22 uur plaats op het terras van een café in de Rue Joseph Brand, in het centrum van Schaarbeek. Een gemaskerde man zou er het slachtoffer benaderd hebben, en vier keer geschoten hebben. Twee kogels zouden het slachtoffer in het hoofd geraakt hebben. De dader nam vervolgens de vlucht, en is spoorloos.

“De politie Brussel Noord is zondagavond 28 april omstreeks 22.30 uur opgeroepen voor een schietpartij op het terras van een café, in de Joseph Brandstraat in Schaarbeek”, zegt politiewoordvoerder Audrey Dereymaeker. “Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, troffen ze een man aan die gewond was door schoten. Het slachtoffer verkeerde in levensgevaar. De politie heeft het parket verwittigd, dat ter plaatse is afgestapt met een onderzoeksrechter. Het onderzoek loopt en de politie zal geen verdere commentaar geven.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer