RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Daar Gaan Ze Weer

Jacobien uit Daar Gaan Ze Weer raakt vlak voor aankomst gasten sleutels van huisje kwijt

Beeld © RTL/Screenshot Daar Gaan Ze Weer 30-04-2024

De dag dat de eerste gasten van Jacobien en Arjen in het programma 'Daar Gaan Ze Weer' aankomen, is aangebroken. Na een fijne laatste avond op het terrein is er echter weinig meer over van de ontspannen sfeer. Het gezin is namelijk de sleutels kwijt van het huisje.

"Ik dacht echt, oh nee, echt typisch iets voor ons. Daar gaan we weer"

"Ja, heel vervelend. We zijn de sleutels kwijt van het huisje dat Bien heeft geregeld voor de komende tien dagen," zegt Arjen. Het bakje waar ze normaal gesproken altijd hun sleutels in leggen, was nu leeg. Arjen heeft de kinderen wel met het desbetreffende bakje, dat normaal in de auto ligt, zien spelen. Maar nu is het nergens te bekennen.

Jacobien raakt vlak voor komst gasten sleutels van huisje kwijt

02:49

"Ik dacht echt, oh nee, echt typisch iets voor ons. Daar gaan we weer," zegt Jacobien. "Is het niet het een, dan is het wel het ander." Als het hele gezin in de auto op zoek gaat naar de sleutels, vindt Jacobien ze gelukkig op de achterbank. Ze gilt het uit van opluchting. "We hebben nu helaas een uur verloren met het zoeken naar de sleutels. Maar we hebben ze, dus we kunnen weer verder met schoonmaken, poetsen, bouwen, deurtjes maken, aanrecht schoonmaken, vloertje leggen, kasten verven, opruimen, en bedden opmaken."

"Halleluja! Ze gaan in mama's tasje en ze gaan er niet meer uit!" Ondanks de opluchting, neemt de druk toe. Over een paar uur arriveren de gasten namelijk en er is nog veel te doen. "Echt zo op. Teringveel werk gewoon. Het houdt gewoon niet op". 

Jacobien
Lees ook:
Jacobien en Arjen uit Daar Gaan Ze Weer ouders geworden van vierde kindje