Gestrande reizigers slapen op het vliegveld van Gran Canaria.
Volledig scherm
Gestrande reizigers slapen op het vliegveld van Gran Canaria. © REUTERS

Gestrande reizigers met uren vertraging terug uit Gran Canaria: ‘We zijn helemaal kapot’

De gestrande Nederlanders uit Gran Canaria zijn inmiddels weer allemaal thuis. Het laatste deel van de groep vloog vannacht naar Amsterdam. Met een paar uur vertraging kwamen ze vanochtend om 06.00 uur aan op Schiphol, waarna ze met een pendelbus naar Eindhoven Airport werden gebracht.

  1. Moordenaar Weiteveen krijgt hersenscan en dat leidde in andere zaak tot verrassende climax
    PREMIUM

    Moordenaar Weiteveen krijgt hersenscan en dat leidde in andere zaak tot verrassen­de climax

    Is Richard K. een berekenende moordenaar of heeft letsel in zijn brein hem tot zijn gruwelijke daad gedreven? De man die in januari de twee kopers van zijn huis in Weiteveen om het leven bracht, ondergaat binnenkort hoogstwaarschijnlijk een hersenscan. Want hersenonderzoek kán tot verrassende ontknopingen leiden, blijkt bijvoorbeeld uit die curieuze afperszaak rond John de Mol en dat oeroude ongeluk van die man met die staaf door zijn hoofd.
    Weiteveen
  2. Nederlandse vakantiegangers gestrand op Gran Canaria: ‘Chaos en ellende hier’
    Play
    MET VIDEO

    Nederland­se vakantie­gan­gers gestrand op Gran Canaria: ‘Chaos en ellende hier’

    Een groep van ruim honderd Nederlanders is gisteren gestrand op het Spaanse eiland Gran Canaria. De vakantiegangers zouden ‘s middags terugvliegen naar Eindhoven, maar kregen na ruim acht uur te horen dat hun vlucht toch niet doorging en werden vervolgens ondergebracht in verschillende hotels. Tot overmaat van ramp kon vanochtend slechts een deel van de groep vertrekken. ,,Het is totale chaos en ellende hier.”
  3. Allerkleinste Albert Heijn van ons land verdwijnt zaterdag, inwoners vol ongeloof: ‘Dit is zo dom’
    naarden-vesting
    1

    Allerklein­ste Albert Heijn van ons land verdwijnt zaterdag, inwoners vol ongeloof: ‘Dit is zo dom’

    Huilen om het vertrek van een supermarkt. Het is amper voor te stellen, maar in Naarden-Vesting voelt de aftocht van de enige Albert Heijn als een begrafenis. Ondanks maandenlang protest valt zaterdag definitief het doek voor de allerkleinste ‘Appie’ van Nederland. Inwoners van het Noord-Hollandse vestingstadje zitten in zak en as. ,,Iedereen is in een grafstemming.”
    Naarden