Marten de Roon.
Volledig scherm
Marten de Roon. © REUTERS

Drama voor Marten de Roon: Atalanta-coach vreest dat Oranje-international EL-finale en EK moet missen

met samenvattingHet is mogelijk einde seizoen voor Marten de Roon. De Oranje-international viel woensdagavond na ruim een uur spelen uit tijdens de Italiaanse bekerfinale die het Nederlands getinte Atalanta Bergamo met 1-0 verloor van Juventus, dat daarmee voor de vijftiende keer de Coppa Italia won. Daarmee lijkt hij in elk geval de Europa League-finale te moeten missen terwijl het ook de vraag is of het EK haalbaar is.

  1. Erik ten Hag bikkelhard over Ajax: ‘Vertrek van Marc Overmars was schandalig en killing voor de club’

    Erik ten Hag bikkelhard over Ajax: ‘Vertrek van Marc Overmars was schandalig en killing voor de club’

    Manchester United heeft vandaag in de finale van de FA Cup tegen stadgenoot Manchester City nog één kans op een prijs, die meteen ook een ticket oplevert voor Europees voetbal. De trofee lijkt voor Erik ten Hag na een teleurstellend seizoen op Old Trafford, waarin de Red Devils slechts achtste werden, ook nog de laatste reddingsboei. In Engeland melden media dat de Tukker sowieso plaats moet maken.
  2. Wil je graag meer verdienen? Roland weet hoe je er honderden euro’s bij onderhandelt
    PREMIUM

    Wil je graag meer verdienen? Roland weet hoe je er honderden euro’s bij onderhan­delt

    Niet blij met wat je verdient? Hoop je op 200 euro meer bij het volgende salarisgesprek? Waarschijnlijk gebruikt je baas allerlei trucs om ervoor te zorgen dat jij die salarisverhoging niét krijgt. Maar als je van tevoren weet welke dat zijn, kun je ze ook pareren, zegt hr-expert Roland Grootenboer. Zodat je het salaris krijgt dat je echt verdient. ,,Jij moet de Gucci-tas worden waar je baas graag wat meer voor betaalt.’’