RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Zij gelooft niet meer in mij

Fan fileert André Hazes om nieuwe look: 'Kan het niet aanzien'

André Hazes Beeld © ANP

André Hazes (30) is een fan kwijt. Dat laat hij weten in zijn Instagram Stories. De vrouw in kwestie kon het niet meer aan om naar de zanger te kijken en dat had alles te maken met zijn nieuwe look. André kan er gelukkig om lachen, maar gaat haar wel missen.

"Ik verwijder je. Ik kan het niet meer aanzien, bah bah bah"

De zanger deelt een video in zijn Instagram Stories waarin hij zijn volgers bijpraat over deze gebeurtenis. "Goeiedag allemaal, willen jullie echt lachen? Ik vind dit echt supergrappig, omdat dit wel iemand is waarvan ik denk: die zegt iets en die doet dat ook." Een fan vindt Andrés nieuwe kapsel namelijk niet mooi. 

Na een tijdje besluit zij de zanger zelfs te ontvolgen op Instagram. "Ze vindt het zo lelijk dat ze er niet meer tegen kan. Ze kan het niet meer aan. Ze wil mijn kop niet meer zien. Ze wil dat haar niet meer zien." Ze laat schriftelijk aan de zanger weten: 'Ik verwijder je. Ik kan het niet meer aanzien. Bah bah bah.'" 

(Tekst gaat verder onder de Instagram-post)

Monique
Lees ook:
Monique Westenberg noodgedwongen in kleren André Hazes: 'Zonder ondergoed'

André kan het waarderen dat Anja daad bij het woord voegt. "Jij bent gewoon een fucking baas, want je volgt me ook echt niet meer. Je kan het niet meer aan. Dus dames en heren: staande ovatie [voor haar], ik ga je missen schat."  

Inmiddels heeft de fan gereageerd op de video van André. "[Ze] heeft het gezien en ze heeft super gereageerd. [Ze] stuurde: 'Kom anders even een bakje koffie doen. Dan doe ik je haar wel goed'. Anja is top", sluit hij lachend af. 

Monique
Lees ook:
Monique spreekt liefde voor André Hazes uit: 'Ondanks alles 10 jaar mijn Valentijn'

Wie wel altijd achter André zal staan is zijn steun en toeverlaat: Monique. Ze zijn zelfs van plan om toch nog in het huwelijksbootje te stappen. 

André Hazes én Monique Westenberg spreken uit: 'Ik wil nog heel graag trouwen'

02:50