RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Op elkaar kunnen bauen

Frans Bauer en zijn Maris vieren 16-jarig huwelijk 'onder het genot van een stuk appeltaart'

Mariska Bauer en Frans Bauer Beeld © ANP

Een nieuwe mijlpaal voor de Bauers. Dit keer geen hoge kijkcijfers of een nieuw laagtepunt op de weegschaal. Nee, Frans (50) en Mariska (48) zijn vandaag zestien jaar getrouwd! Dat laat het stel feestelijk weten op Instagram.

"Onder het genot van een lekker bakkie Brabantse koffie"

'Onder het genot van een lekker bakkie Brabantse koffie en een stuk appeltaart vieren wij vandaag ons 16-jarig huwelijk!' schrijft Frans op Instagram. Hij en zijn Maris zitten heerlijk in de zon met de voetjes in het water. Het stel wordt gefeliciteerd door bekende collega's als Chantal Janzen, William Rutten en Marlijn Weerdenburg. 

(Tekst gaat verder onder de Instagram-post)

Frans
Lees ook:
Frans Bauer doet poging om af te vallen door middel van 'modderpak'

Naast dat het stel ontzettend van elkaar houdt, zijn er ook donkere momenten in hun huwelijk. Toen Mariska een herseninfarct kreeg, stortte het leven van de tortelduifjes in. In Beau vertelde ze vorige maand dat het inmiddels 'eigenlijk heel goed' met haar gaat. "Ik heb nog wel een paar dingen waaraan ik het kan merken, maar als je niet weet wat het is, dan valt het niet op", zei ze. 

Frans, Mariska en hun kids zijn op dit moment te zien in hun reallifesoap De Bauers - 20 jaar later. Ze scoren daarmee de pannen van het dak. Je ziet er meer over in de video hieronder.

Frans en Mariska 'overweldigd' door succes De Bauers – 20 jaar later

02:12
Zoon
Lees ook:
Zoon Frans Bauer maakt gehakt van eetpatroon: 'M'n vader is zogenaamd op dieet'