Bij Moederdag hoort ontbijt op bed.
Volledig scherm
Bij Moederdag hoort ontbijt op bed. © Getty Images/Maskot

Praat mee: Moederdag is een waardevolle dag

de kwestieIn de Kwestie leggen we een vraag over een actueel thema voor aan onze lezers. Vandaag: Moederdag is een waardevolle dag. Reageer hieronder op deze kwestie.

104 reacties

  • Ed van Bergen

    1 week geleden
    Het zou een prachtdag (moeten) zijn. Alleen die vervloekte commercie met z'n sluik- en sluip reclame. Die reclame is er op gericht, om mensen zich schuldig te laten voelen, als zij niet het luxe, dan wel top product x of y voor veel geld hebben gekocht. Voor mij is het, en was het ook vandaag weer, een grote bos bloemen met een gepreveld maar gemeend, dankwoord . .
  • Patricia Caminada

    1 week geleden
    Al dat soort speciale dagen, ook feestdagen zijn er tegenwoordig alleen maar voor de commercie. Heeft niets meer te maken met waardering of respect voor iets of iemand. Geld verdienen is aanleiding.
  • Ina de Vries

    1 week geleden
    ja moederdag is een waardevolle dag voor moeders, om 1 dag in het jaar extra in het zonnetje te worden gezet en aandacht van je kinderen te krijgen, wat voor mij overigens niet betekend om kado's te krijgen maar wel samen te zijn.
  • Erwin Huizinga

    1 week geleden
    Moederdag, Vaderdag allemaal commercie, respecteren doe je jet hele jaar door, niet alleen op 12 mei. Trouwens allebei vieren doen we niet, te duur. Dus vieren we alleen Vaderdag.
  • Herman van der Meer

    1 week geleden
    Als je kinderen hebt wel, maar als je ongewild kinderloos bent, is het een hele verdrietige dag.
  1. Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel
    PREMIUM
    141

    Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel

    Een paar lekkere dagen, en het aantal muggen lijkt meteen toe te nemen. Op Muggenradar wordt er ‘heel veel overlast’ gemeld. Niks irritanter dan die zoemende insecten in je slaapkamer, om nog maar niet te spreken over de jeuk na een beet. Voor wie rustig wil slapen, zijn talloze middelen op de markt. Maar welke zorgen nou écht voor een mugvrije nachtrust? ,,Onze lichaamsgeur is een soort kruimelspoor dat de mug volgt om ons te vinden.”