RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Gescheiden wegen

Maris van Temptation Island deelt reden van breuk met Ivo

Ivo en Maris Beeld © Tom Cornelissen

In een TikTok-video geeft Maris (30) van 'Temptation Island' tekst en uitleg over haar breuk met Ivo (31). Het stel werd bekend door hun deelname aan het realityprogramma en verhuisden samen naar Bali. Na een tijdje keerde Maris alleen terug op Nederlandse bodem en dat riep veel vragen op, die ze nu beantwoordt.

"Ik ben jullie een uitleg verschuldigd"

Ze begint haar video met een verontschuldiging naar haar volgers toe. Ze begrijpt heel goed dat mensen een 'relatiestatus-update' willen, nadat ze het filmpje van haar terugkeer in Nederland deelde. "Ik ben jullie een uitleg verschuldigd. Als er bekende mensen uit elkaar gaan, dan wil ik namelijk ook weten waarom die mensen uit elkaar zijn." Ze vindt zichzelf alleen niet per definitie een bekend persoon en had daardoor ook niet verwacht dat er zoveel mensen geïnteresseerd waren in haar verhaal.

De toon van Maris is in haar video een beetje lacherig: "Anders ga ik huilen en dat wil ik niet." Ze geeft aan dat er de afgelopen periode veel is gebeurd en dat ze de rode draad van het verhaal zal bespreken. Maris en Ivo zijn tien jaar samen geweest en hebben in die jaren ook samengewoond. Binnen hun relatie was het leiden van een eigen leven een belangrijk onderdeel en dat ging vrijwel altijd goed.

Maris
Lees ook:
Maris van Temptation Island geeft update over 'nieuwe leven'

Op Bali veranderde de zaken, omdat ze 24/7 op elkaars lip zaten. Ruimte voor hun eigen ding was er niet, waardoor het stel alles samen ondernam. Maris geeft aan dat ze zelf meer van het vooruit plannen is en dat dit bij Ivo niet in zijn systeem zit. Hier begonnen de eerste twijfels te ontstaan. "Ik miste mijn hondje en wilde liever weer in dezelfde tijdzone zitten als mijn vriendinnen en familie", aldus Maris.

Zijn
Lees ook:
Zijn Ivo en Maris uit Temptation Island uit elkaar? 'End of an era'

Maris en Ivo zijn daardoor tot de conclusie gekomen dat het beter is om los van elkaar te leven. Dit is de reden waarom zij alleen is teruggekeerd naar Nederland. Ivo is op dit moment nog aan het reizen in Azië. Of de twee nog bij elkaar zullen komen, is nog onduidelijk. 

Maris was ook te gast bij Realitea en vertelde daar meer over haar Temptation Island-avontuur en haar open relatie. Je kunt de aflevering hieronder bekijken: 

Realitea #28: Maris van Temptation gaat emigreren en heeft Morena spijt van Good Luck Guys?

22:18