Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © ANP / Mary Evans Picture Library Ltd.

Zuid-Koreaans dorp opgeschrikt door vals alarm over groep wilde honden

Inwoners van een dorp bij de Zuid-Koreaanse stad Daejeon kregen een alarmerende nood-sms van de autoriteiten: ze moesten oppassen voor een groep van zeventig wilde honden. Maar het bericht moest snel weer worden ingetrokken: in plaats van tientallen, bleken er slechts drie honden rond te lopen.

  1. Machtigste man van Georgië heeft een privé-dierentuin en verzamelt als hobby reuzenbomen
    PREMIUM
    Bidzina Ivanishvili

    Machtigste man van Georgië heeft een pri­vé-dierentuin en verzamelt als hobby reuzenbo­men

    Georgië wil graag bij de EU, maar lonkt intussen ook nadrukkelijk naar Rusland. Tegen dat laatste wordt nu massaal gedemonstreerd. De vraag is of het veel zal helpen. Het land wordt bestuurd door een elite die danst op de muziek van één man: Bidzina Ivanishvili, schatrijk geworden in Rusland. Een profiel van een miljardair met opmerkelijke hobby’s, die woont in een futuristische James Bond-villa in de heuvels boven Tbilisi.
  2. Diddy geeft na ontkenning toch toe dat hij ex-vriendin mishandelde, maar kan niet worden vervolgd
    met video's

    Diddy geeft na ontkenning toch toe dat hij ex-vrien­din mishandel­de, maar kan niet worden vervolgd

    Rapper Sean Combs (54), beter bekend als Diddy, heeft zondag alsnog toegegeven dat hij zijn ex-vriendin Cassie Ventura heeft mishandeld. Hij ontkende dat eerder met klem, maar vrijdag doken beveiligingsbeelden uit 2016 op waarin hij grof geweld tegen haar gebruikt in een hotel in Los Angeles. Het lokale Openbaar Ministerie noemt de beelden ‘extreem weerzinwekkend’ en volgens kenners krijgt Combs er last mee. Toch zou de rapper niet kunnen worden vervolgd, hoe zit dat?