RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Vermeende mishandeling

Elianne Zweipfenning herkent zich niet in ontkenning Thomas Berge: 'Waarheid zal duidelijk worden'

Thomas Berge en vrouw Elianne Beeld © ANP

Elianne Zweipfenning (25) laat zich bij RTL Boulevard uit over de geruchten rond mishandeling door haar ex-partner Thomas Berge (34). De zanger, wiens echte naam Chiel Ottink is, ontkende eerder vandaag de aantijgingen dat hij haar zou hebben geslagen. Elianne laat weten zich niet te herkennen in zijn woorden. 'De waarheid zal op enig moment wel duidelijk worden', zegt ze onder meer.

"Ik herken mij niet in de reactie van Chiel"

Volgens juicekanalen zou Chiel zijn ex-vrouw en tevens moeder van zijn kinderen hebben geslagen toen ze in zijn huis de laatste spullen wilde ophalen. Elianne zou daarop de politie hebben gebeld. Thomas ontkende de aantijgingen eerder vandaag.

Elianne laat schriftelijk weten niet achter zijn statement te staan: 'Ik herken mij niet in de reactie van Chiel. Ik wil mij in de media verder niet uitlaten over deze pijnlijke situatie en wat er precies is voorgevallen. Ik beraad mij voorlopig op wat ik hier verder mee moet doen, de waarheid zal op enig moment wel duidelijk worden.' 

Ze sluit af door te benadrukken dat haar twee kinderen, die ze met de zanger heeft gekregen, nu 'vooral behoefte aan rust' hebben.

Thomas
Lees ook:
Thomas Berge reageert op geruchten over mishandeling ex

Eerder vandaag stelde Thomas: 'Ik ben diep geschokt en bedroefd door de onterechte aantijging van mishandeling op enkele juicekanalen. Ik heb mijn ex nog nooit geslagen en ik zal dit ook nooit doen, wat ze ook over mij zegt. Ze is de moeder van mijn kinderen.' Zijn management liet aan RTL Boulevard weten dat de politie op verzoek van Chiel aanwezig is geweest. "Zijn ex was op dat moment niet aanwezig en ook niet in de buurt. Wat relevant is, is dat het klinklare onzin is en zware laster! Chiel is er helemaal kapot van."

Thomas
Lees ook:
Thomas Berge hint op droomhuwelijk met Elianne: 'Moet mooiste dag zijn uit je leven'

Volgens diverse roddelkanalen, zoals Juice Channel, ging Elianne langs bij Thomas' huis om de laatste spullen van haarzelf en de kinderen op te halen. Thomas heeft camera's rondom zijn huis hangen en zou meteen naar huis zijn gegaan bij het signaleren van zijn ex. Daar zou de boel volledig zijn geëscaleerd, beweren boze tongen. Een vriendin van Elianne heeft het verhaal - anoniem - bevestigd aan roddelkanaal RealityFBI. Volgens de vriendin in kwestie 'mag iedereen in Nederland weten wat voor een klootzak hij is en hoe schijnheilig hij overkomt in de media'. 

Ook RTL Boulevard is in contact met twee bronnen dichtbij Elianne. Zij bevestigen eveneens dat het verhaal op Juice Channel klopt.

Thomas Berge niet langer met Elianne Zweipfenning: 'Heb punt achter relatie gezet'

02:35