RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Achter de Gooische schermen

Tjitske Reidinga deelt behind the scenes-foto van Gooische Vrouwen

Tjitske Reidinga Beeld © ANP

De opnames van een nieuw seizoen 'Gooische Vrouwen' zijn volop bezig. Fans zijn uiteraard ontzettend benieuwd naar het eindresultaat, dat eind dit jaar op tv komt. Tjitske Reidinga (52) maakt alle nieuwsgierige aagjes alvast lekker met een behind the scenes-foto.

"Van deze vrouwen hou ik zoveel"

Op Instagram deelt Tjitske een foto van zichzelf, Linda de Mol, Susan Visser en Lies Visschedijk. Op de foto is goed te zien dat zij op de set van Gooische Vrouwen zitten. De vier actrices spelen daarin Claire van Kampen, Cheryl Morero, Anouk Verschuur en Roelien Grootheeze. Ook regisseur Will Koopman staat op de foto. 'Van deze vrouwen hou ik zoveel', schrijft Tjitske bij het plaatje.

Tante
lees ook:
Tante Cor moet stem weer terugvinden in nieuw seizoen Gooische Vrouwen

RTL Boulevard sprak kort geleden met Alex Klaasen, die terugkeert als Yari in het zesde seizoen van Gooische Vrouwen. Wat hij te vertellen had over de nieuwe reeks zie je in onderstaande video:

Will
lees ook:
Will Koopman gebeld door Linda de Mol voor nieuw seizoen Gooische Vrouwen: 'Heel erg leuk'

Alex Klaasen over Gooische Vrouwen: 'Het wordt heel erg leuk'

00:37

Gooische Vrouwen liep van 2005 tot 2009 en was een daverend succes. In het laatste jaar wist de serie, bedacht door Linda, zelfs de Gouden Televizier-Ring te winnen. Later volgden nog twee films, Gooische Vrouwen en Gooische Vrouwen 2. Beide films behoren tot de best scorende Nederlandse films aller tijden.