RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Oh-Lief!

Jacobien uit Daar Gaan Ze Weer geeft vierde kind dezelfde naam als zelfgemaakte olijfolie

Arjen en Jacobien in Daar Gaan Ze Weer

De avonturen van Jacobien en Arjen zijn op dit moment te zien in het populaire programma 'Daar Gaan Ze Weer'. In de laatste aflevering maakte het stel bekend in verwachting te zijn van alweer de vierde telg. Jacobien beviel een paar weken geleden van een zoontje, maar de naam hield ze nog even geheim. En met een goeie reden.

"We zijn zo trots op alle ontwikkelingen die we als gezin hebben doorstaan hier in Italië"

Op Instagram maakt Jacobien de naam van hun vierde kindje bekend. Geen doorsnee naam, maar een met een diepere betekenis. Het zoontje heet Aldo Picasso en dat is tevens de naam van hun zelfgemaakte olijfolie: Aldo Picasso Olio. Jacobien schrijft: 'We hebben het even stil gehouden omdat we onze hand geplukte olijfolie naar ons wondertje vernoemd hebben en dat nog niet konden presenteren.'

Kinderen
Lees ook:
Kinderen Jacobien uit DGZW veranderd na emigratie: 'Geen modepopjes meer'

Toen ze samen met haar man Arjen en de andere kinderen Fleuri, Brunello en Barolo olijven stond te plukken, kwam de naam in hun gedachten op. 'We zijn zo trots op alle ontwikkelingen die we als gezin hebben doorstaan hier in Italië.' Het maken van olijfolie is een nieuwe passie van het stel. De flessen olijfolie zijn vanaf nu te koop, maakt ze bekend.

Een paar afleveringen geleden zagen we hoe bij Jacobien de paniek toesloeg nadat haar Gucci-bril verdween. De beelden daarvan bekijk je hieronder.

Paniek om vermiste Gucci-bril van Jacobien in Daar Gaan Ze Weer: 'Hartverzakking'

01:10