16-jarig slachtoffer steekincident Helmond overleden

Nieuws
Het slachtoffer van het steekincident in Helmond in de nacht van dinsdag op woensdag is overleden, meldt de politie. De 16-jarige jongen overleed woensdagochtend in het ziekenhuis.
anp
woensdag 8 mei 2024 om 11:42
Afbeelding
beeld anp

Agenten kregen rond middernacht een melding van een steekincident aan de Watermolenwal. Het slachtoffer werd verderop ernstig gewond aangetroffen.

Een 20-jarige man uit Helmond is opgepakt. Hij stond vlak bij het slachtoffer, meldt de politie. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij het steekincident.

De politie houdt er ‘sterk rekening mee’ dat er voorafgaand aan het steekincident een ruzie was. De verdachte en het slachtoffer kenden elkaar.

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Verongelukte helikopter Iraanse president Raisi is gevonden

De zondag verongelukte helikopter met aan boord de Iraanse president Ebrahim Raisi, is gevonden door reddingsteams. Dat meldt de Iraanse staatstelevisie.

Afbeelding

Blikseminslagen zorgen voor problemen op het spoor

Op verschillende plekken zorgen blikseminslagen zondagavond voor problemen op het spoor. Zo is een boom naast het spoor bij het Drentse Emmen getroffen door de bliksem. Dit zorgt volgens spoorbeheerder ProRail voor een 'onveilige situatie'.

Afbeelding

Afgestudeerden tonen Biden hun onvrede over VS-steun Israël

De Amerikaanse president Joe Biden heeft zondag te maken gekregen met zichtbaar protest tijdens een toespraak voor pas afgestudeerden op het Morehouse College.

Afbeelding

Verdachte moordaanslag premier Fico handelde mogelijk niet alleen

Slowaakse functionarissen onderzoeken de mogelijkheid dat de verdachte van de moordaanslag op premier Robert Fico misschien niet een 'eenzame wolf' was, zoals eerder werd aangenomen. Dat vertelde minister van Binnenlandse Zaken Matus Sutaj Estok op een persconferentie.

Afbeelding

Waterschap verwacht geen problemen Limburgse beken en rivieren

Het Waterschap Limburg voorziet voorlopig geen problemen in de zuidelijke wateren. 'De Limburgse beken en rivieren hebben de afgelopen dagen veel water verwerkt. De afvoeren van onze beken en rivieren zijn weer normaal.'

Afbeelding

ByteDance wil vaart achter rechtszaak tegen Amerikaanse ban TikTok

De populaire video-app TikTok en het Chinese moederbedrijf ByteDance willen vaart maken in hun juridische strijd ter voorkoming van een dreigende ban in de Verenigde Staten.