RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Mafsvallen

Jeppe uit MAFS wil af van overtollige kilo's: 'Tijd voor actie'

Jantine en Jeppe in Married at First Sight Beeld © RTL

Jeppe (29) kennen we allemaal uit het laatste seizoen van 'Married at First Sight'. Hij trouwde met Jantine (31) en de twee zijn nog altijd gelukkig samen. Sinds zijn deelname aan 'MAFS' is Jeppe flink wat kilo's aangekomen. Hij vindt dat het roer nu écht om moet.

"Direct na de huwelijksreis zat die 6,5 kilo er weer aan"

Tijdens de bruiloft droeg Jeppe een donkerblauw pak, maar helaas krijgt hij zichzelf daar nu niet meer in. "Op het moment van de bruiloft woog ik 83 kilo, maar op dit moment weeg ik 103 kilo." Volgens Jeppe heeft het alles te maken met het zogenoemde crashdieet dat hij vlak voor de bruiloft had gevolgd. Dat resulteerde erin dat hij op het laatste moment nog 6,5 kilo verloor. Maar zo snel als die kilo's eraf gingen, zo snel kwamen ze er ook weer bij. "Direct na de huwelijksreis zat die 6,5 kilo er weer aan."

Evelien
Lees ook:
Evelien uit MAFS: Match or Mistake in verwachting van eerste kindje

Volgens Jeppe werkt het crash-dieet niet om zijn streefgewicht te behouden. Deze keer besluit hij het daarom rustiger aan te doen. "We gaan het goed doen deze keer zodat het houdbaar is." Hij hoopt zijn gewicht weer terug te brengen naar 80 kilo, zodat hij zich weer fit voelt in zijn eigen lijf.

MAFS-expert
Lees ook:
MAFS-expert Patrick geeft duidelijkheid over vertrek: 'Keuze lange tijd geleden gemaakt'

Op Instagram houdt Jeppe zijn volgers bewust op de hoogte van zijn strijd tegen de kilo's. Dit doet hij niet alleen om te laten zien hoe zwaar het kan zijn om af te vallen, maar ook 'als stok achter de deur'. Hij hoopt op deze manier sneller zijn doel te behalen. Vooral krachttraining en het volgen van een eiwitrijk dieet staan op de planning. "En toch zoveel mogelijk de wijntjes laten staan", aldus Jeppe. 

Oud-kandidaten Lars en Caroline haalden de eindstreep niet. Ze vertelden waar het liefdesexperiment bij hen misging. De beelden bekijk je hieronder.

Oud-MAFS-kandidaten Lars en Caroline vertellen waar het voor hen misging bij het liefdesexperiment

09:20