RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Big mistake

Bette Midler heeft spijt dat ze Lindsay Lohan niet heeft aangeklaagd

Bette Midler en Lindsay Lohan Beeld © ANP

Bette Midler (78) heeft een lange carrière achter de rug en in die jaren heeft ze natuurlijk ook fouten gemaakt. Eén van haar grootste fouten vindt ze de sitcom 'Bette', waarin ze zelf de hoofdrol speelde. De actrice noemt dat tv-project in de podcast 'Fail Better' een grote fout. Ook deelt Bette spijt te hebben dat ze Lindsay Lohan (37) nooit aangeklaagd heeft voor haar 'bijdrage' in die serie.

"Als ik helder na had kunnen denken, dan had ik naar de rechter moeten stappen"

Het maken voor de sitcom Bette in 2000 was volgens de actrice nooit een goed idee. "Het was iets dat ik niet begreep, sitcoms. Ik keek ernaar, ik kon het waarderen, ik vond het leuk. Maar ik wist niet wat het inhield om het te maken."

Bette had films gemaakt, andere tv-shows, was te gast bij talkshows. "Maar ik had nog nooit een sitcom gemaakt. Ik begreep niet wat ik moest doen. En niemand vertelde het me."

Lindsay
lees ook:
Lindsay Lohan schittert in nieuwe romcom: ‘Blij voor alles wat op mijn pad komt’

Lindsay Lohan speelde Bettes dochter in de serie, maar na de pilotaflevering hield zij het al voor gezien. "Lindsay verliet de show en toen zei ik: nou wat gaan we nu doen? En de makers hielpen me niet. Het was echt extreem chaotisch. Als ik helder na had kunnen denken, dan had ik naar de rechter moeten stappen. Maar daar heb ik toen niet goed over nagedacht. Ik kon mezelf niet goed uiten."

Bette was van oktober 2000 tot maart 2001 te zien. Uiteindelijk werd de show gecanceld. Bette was daar 'erg blij' mee.

Lindsay
lees ook:
Lindsay Lohan praat ruzie met familie vlak voor bevalling uit

Lindsay lijkt overigens warmere herinneringen te hebben aan de sitcom. Vijf dagen geleden deelde ze nog een foto van Bette en haar uit die tijd. 'Ik vond het zo leuk om met Bette Midler te filmen', schrijft ze daarbij.