Debby Gerritsen.
Volledig scherm
PREMIUM
Debby Gerritsen. © Shody Careman

Voor een baby moet je naar België, de gynaecologen kijken daar net even verder en beter

Debby Gerritsen vindt het niet zo verbazingwekkend dat steeds meer stellen voor een vruchtbaarheidstraject naar België gaan. Daar is de aanpak progessiever en naar het schijnt ook persoonlijker. Een heel ander verhaal dus dan het ‘blijven proberen’-advies wat het Nederlandse motto lijkt, om over alle slordigheidsfouten nog maar te zwijgen.

29 reacties

  • A. Boubou

    1 week geleden
    Onze huisarts stuurde ons na 8 maanden door naar het ziekenhuis in Leiderdorp. Dus niet alle huisartsen zeggen probeer nog maar even. Top Fertiliteitsteam in Leiderdorp, mega persoonlijke aanpak & gelukkig gelukt. Dus niet alleen slecht in NL gelukkig, maar wel heel verschillend per ziekenhuis, want ken ook andere verhalen.
  • Van Rossum

    1 week geleden
    Patrick terlou@Heb getwijfeld over België.
  • Désirée Mommers

    1 week geleden
    België is alleen bereikbaar voor mensen met een dikke bankrekening,zo ook Duitsland.....helaasmoest ik het doen met de Nederlandse wetenschap. Na 3 heftige jaren waarin ik vooral heel erg veel onnodige pijn heb moeten lijden,door pijnlijke onderzoeken en injecties. en eicel puncties waarvoor je in het buitenland een roesje krijgt moest ik hier maar ff doorbijten....na 7 mislukte IUI behandelingen en 1,5 IVF traject is het gelukkig uiteindelijk gelukt,met veel complicaties een pracht dochter🥰
  • Ronald Pruijssen

    1 week geleden
    Roosendaal: wat er niet bij verteld wordt dat je zelf veel moet bijbetalen. j j van der Wal had een heel eenzijdige en niet complete vergelijking
  • Miep Kraak

    1 week geleden
    Mijn dochter lukte het ook maar niet om zwanger te worden, jarenlange trajecten van hormoon therapie, ivf , iui, maar lukte maar niet. Toen zijn ze naar Belgie gegaan en kwamen ze er achter dat mijn dochter flinke Endometriose had. Daar werd ze aan geopereerd en na herstel werd ze direct zwanger. Ze heeft nu 2 gezonde kinderen, dat was hier echt niet gelukt, men weigerde hier om een inwendige onderzoek te doen. Dat betreft lopen ze jaren achter in ontwikkeling op dit vlak.
  1. Is er in het toekomstige Europa van Wilders nog wel plek voor zo’n inclusief feest als het Eurovisie Songfestival?
    PREMIUM
    column

    Is er in het toekomsti­ge Europa van Wilders nog wel plek voor zo’n inclusief feest als het Eurovisie Songfesti­val?

    Debby Gerritsen acht de kans klein dat Geert Wilders volgende week naast zijn vrouw op de bank zit te kijken naar onze Nederlandse inzending, Europapa. Want het Europees liedjesspektakel staat volgens PVV-maatstaven bol van ‘woke- en genderterreur’. Terwijl het festival, dat Europeanen in alle soorten en maten omarmt, wél een belangrijke functie heeft gekregen.