RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Joost mag het weten

Joost Klein deelt mysterieuze foto's en bericht over songfestivalshow

Beeld © Instagram @joostklein

Joost Klein (26) heeft ervoor gezorgd dat hij tijdens de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival, waarin hij niet meedeed, toch een beetje de aandacht op zich gevestigd heef gekregen. De Friese artiest deelde namelijk een reeks mysterieuze foto's en een bericht, terwijl andere landen voor een plekje in de finale aan het strijden waren.

"Trust the process"

Op de eerst foto die Joost deelt zien we hemzelf, samen met de inmiddels welbekende blauwe vogel. Daarop houden zij allebei posters vast met daarop weer een foto van de blauwe vogel. 'Vermist. Heeft u deze vogel gezien?' valt daarop te lezen.

Ook deelt Joost een foto van zichzelf, waarop hij gehurkt zit en ineens grote blauwe uitsteeksels op zijn oren heeft. 'Trust the process', schrijft de artiest erbij.

Belangrijke
lees ook:
Belangrijke dag voor Joost Klein in Malmö: cruciale repetities van start

Sinds Joost zijn eerste repetitie in Malmö achter de rug heeft, is hij flink gezakt bij de bookmakers. Waar hij eerst vijftien procent kans zou hebben om te winnen, ligt dat percentage nu een stuk lager: op vijf procent. Dinsdag reageerde Joost al luchtig op die verschuiving bij de bookmakers, maar hij maakte óók een heuse disstrack richting de bookmakers en hun cijfertjes.

Tegenover RTL Boulevard sprak Joost al eerder over de act die hij donderdagavond in de tweede halve finale van het songfestival laat zien. Hij verzekerde ons: "Dit is nog nooit eerder gedaan." Alles duidt er dan ook op dat Joost nog iets uit de hoge hoed gaat toveren. Maar wat dat is? Joost mag het weten.

Joost
lees ook:
Joost Klein reageert luchtig na zakken bij bookmakers: 'Geen grapje'

Joost Klein over songfestival-act: 'Nog nooit eerder gedaan'

06:56