RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Change of plans

Caroline uit B&B Vol Liefde twijfelt over toekomst in Italië

Caroline uit 'Daar Gaan Ze Weer'

Het lijkt erop dat Caroline uit 'B&B Vol Liefde' wéér naar een ander land gaat verhuizen. In een nieuwe aflevering van 'Daar Gaan Ze Weer' is te zien hoe de B&B-houdster twijfelt om in Italië te blijven of een nieuwe onderneming in Nederland te beginnen.

“Ik was blij dat het regende. Ik had nooit gedacht dat ik dat zou zeggen.”

Caroline, bekend van het eerste seizoen B&B Vol Liefde, woonde in Oostenrijk en verhuisde in coronatijd terug naar Nederland. Het begon bij de gastvrouw toch weer te kriebelen en ze besloot weer terug te verhuizen naar Oostenrijk. Helaas vond ze daar ook niet haar draai en besloot te vertrekken naar Italië om te kijken of haar hart daar sneller van zou gaan kloppen. 

Op dit moment woont Caroline nog in Italië, maar ook deze Italiaanse droom lijkt in het water te vallen. Vorige week zagen we in Daar Gaan Ze Weer nog dat Caroline een bod had gedaan op een mooie 'Palazzo' in Toscane. Helaas bleef antwoord uit en wist ze daardoor een aantal weken later nog steeds niet of er überhaupt een deal gesloten kon worden. 

Caroline staat voor een lastige keuze in Daar Gaan Ze Weer: 'Woonark of dolce vita'

02:33
Debbie
Lees ook:
Debbie uit B&B Vol Liefde vond deelname aan Daar Gaan Ze Weer pittig als nieuwe moeder

In de nieuwe aflevering van Daar Gaan Ze Weer Caroline twijfelt of Italië wel de juiste beslissing voor haar is en vertrekt voor een paar dagen terug naar Nederland. Daar is ze zelfs al blij om de kleinste dingen: "Ik was blij dat het regende. Ik had nooit gedacht dat ik dat zou zeggen." Haar vriendin Jessica helpt haar om een overwogen keuze te maken. Met Jessica bespreekt ze de voor- en nadelen van het wonen in Italië. De Italiaanse cultuur en het eten spreken Caroline aan, maar ze loopt wel tegen de bureaucratie aan.

Jacobien
Lees ook:
Jacobien uit Daar Gaan Ze Weer raakt vlak voor aankomst gasten sleutels van huisje kwijt

Caroline zit eraan te denken om een woonboot in Nederland te kopen. Daarnaast wil ze dan een 'houseboat' plaatsen waar ze haar gasten kan ontvangen. De vraag is echter of ze een vergunning kan krijgen voor het gastenverblijf in Nederland of dat ze verder op huizenjacht gaat in Italië.

Of Caroline een beslissing heeft genomen, blijven we volgen in Daar Gaan Ze Weer.