RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Altijd blijven lachen

Joost Klein reageert luchtig na zakken bij bookmakers: 'Geen grapje'

Beeld © Getty Images

Joost Klein (26) is maandagavond uit de top vijf bij de bookmakers gevallen. De populariteit van de zanger zou steeds iets blijven dalen; mensen zetten minder geld op hem in bij de bookmakers. Toch reageert hij luchtig via Instagram nu zijn nummer 'Europapa' naar de zesde plaats is gezakt.

"Bookmakers willen niet dat je op hem stemt. Dit is geen grapje"

In zijn Instagram Story laat hij een poster met zijn foto erop zien. Daarbij staat de tekst: 'Breaking news. Bookmakers willen niet dat je op hem stemt. Dit is geen grapje.'  

De zanger moet zijn plek afstaan aan de Ierse inzending Bambie Thug. Toch delen de twee nog altijd een winkans van 6 procent.

Hoewel 'Europapa' bij de bookmakers niet als favoriet wordt beschouwd, is dit bij luisteraars op Spotify wél het geval. Het aantal streams van alle songfestival-inzendingen dit jaar is namelijk verreweg het hoogst bij Nederland. Ook op TikTok en YouTube worden video's met Joost veruit het meest bekeken. 

Joost heeft ondertussen nog steeds groot vertrouwen in zijn songfestival-optreden. Tegenover RTL Boulevard vertelde hij eerder dat zoiets als zijn act 'nog nooit eerder gedaan' is. Meer hierover is te zien on de onderstaande video. 

Joost Klein over songfestival-act: 'Nog nooit eerder gedaan'

06:56
Spotifystreams
Lees ook:
Spotifystreams wijzen naar Joost Klein als winnaar songfestival