Nieuwe BMW M5 beter te zien dan ooit

Plug-in knaller

BMW M5 spyshtos
BMW M5 spyshtosBMW M5 spyshtosBMW M5 spyshtosBMW M5 spyshtosBMW M5 spyshtosBMW M5 spyshtos

Eerder vandaag gaf de BMW 5-serie met M Performance Parts weer een mooi voorproefje op de nieuwe M5, maar het wachten is natuurlijk op het echte werk. De nieuwe BMW M5 laat zich toevallig ook weer eens zien.

Met de M Performance Parts ziet zowel de BMW 5-serie (en i5) sedan als de Touring er al lekker dik en 'M5-achtig' uit, maar we wachten nog altijd in spanning op de enige echte M5. Die is nu weer eens voor de camera van onze spionagefotograaf verschenen en afgaande op de minimale camouflage ligt de onthulling niet ál te ver in de toekomst meer.

Ondanks de camouflage is al aardig te zien dat de M Performance Parts inderdaad aardig in de buurt komen van de aankleding die straks de M5 een behoorlijk sportiever voorkomen geeft. Je herkent straks waarschijnlijk nog het beste aan de nóg dikkere diffuser en de vier forse ronde uitlaateinden dat je met een echte M5 te maken hebt.

BMW M5 spyshtos

Het is nog altijd spannend hoeveel vermogen de nieuwe BMW M5 tot zijn beschikking heeft, maar het is wel al enige tijd duidelijk dat het een plug-in hybride wordt. Dikke kans dat hij voor zijn aandrijflijn in de keuken heeft gekeken bij de BMW XM. Dat zou betekenen dat een V8 en elektromotor samen mogelijk ruim boven de 700 pk leveren. Dan gaan we uit van de cijfers van de XM Label Red. De 'mildere' 635 pk sterke aandrijflijn is natuurlijk ook nog een optie, daarmee zou hij in elk geval de nieuwe Mercedes-AMG E53 al voorblijven.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (12) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum