PVV'er Markuszower met formatiepapieren zichtbaar onder zijn arm.
Volledig scherm
PVV'er Markuszower met formatiepapieren zichtbaar onder zijn arm. © ANP

Reacties op kabinetsformatie: ‘Iedereen weet dat dit niks wordt, zelfs al komen de partijen tot een deal’

‘Het is in- en intriest dat er zo lang over de formatie wordt gedaan, terwijl het land op zijn gat ligt’ en ‘PostNL is van plan om de dienstverlening verder uit te kleden: postbezorging maximaal drie keer per week en niet vijf dagen. Schandalig, te gek voor woorden’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

52 reacties

  • willem jungbeker

    1 week geleden
    Nederland is echt bestuurlijk failliet
  • Ton Lucassen

    1 week geleden
    Ze hebben net WEER een week reces gehad en dan na 3 dagen vergaderen is Omzigt alweer erg moe ,duidelijk totaal niet geschikt om in een kabinet te zitten .
  • Robbert Scholten

    1 week geleden
    Eigenlijk interesseert het me niet,ze hebben gekozen voor dit vak en wij hebben ze dat gegund dus ze zorgen maar dat het voor elkaar komt zo simpel is het
  • Van Rossum

    2 weken geleden
    Gert meijboom@Wat een een reactie.Een verademing om te lezen en zo dicht bij de waarheid.En nee ik ben niet verbitterd.En arrogant past helemaal niet bij mij.
  • gert meijboom

    2 weken geleden
    Alsjeblieft zo snel mogelijk PV kabinet, die blazen zichzelf wel op. Want ze hebben geen 37 Geert Wilderssen, eentje maar, de rest zijn lichtgewichten, onervaren wannabees, herhaling van de LPF, in no time rollebollen ze over straat en zitten we straks met 12 splinterpartijtjes waar je nooit meer iets van hoort. Ook BBB heeft weinig expertise in huis, Caroline heeft 1-liners maar geen inhoud en Omtzigt is zo voorzichtig, die remt nog alstie nog stilstaat.