RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Positief vooruitzicht

Familie Kraan deelt update na ziekenhuisopname dochter: 'Goed nieuws!'

Beeld © KRO/NCRV/Stijn Ghijsen

De familie Kraan, bekend van 'Een huis vol', heeft een bewogen tijd achter de rug. Hun dochtertje Elin moest onlangs een aantal dagen in het ziekenhuis verblijven vanwege een bacteriële infectie in haar ellebooggewricht. Gelukkig mocht het meisje na een paar dagen weer naar huis en vandaag delen haar ouders nog een positieve update: de antibiotica is aangeslagen!

"De antibiotica is goed aangeslagen en Elin heeft gister de laatste antibiotica gehad"

Twee weken geleden schreven de Kraantjes al dat ze er nét op tijd bij waren. Als de bacteriële infectie namelijk niet op tijd was ontdekt, dan had het haar botten kunnen aantasten. Gelukkig luisterden de Kraantjes naar hun voorgevoel en is de infectie op tijd aangepakt door de artsen. Elin mocht na een paar dagen weer naar huis, maar de familie zat nog wel even in onzekerheid. Elin moest namelijk nog een bloedafname ondergaan om te kijken of ze nog extra medicijnen nodig had. 

Familie
Lees ook:
Familie Kraan uit Een huis vol opgelucht: dochter ontslagen uit ziekenhuis

Vandaag laten de Kraantjes weten dat ze een positieve uitslag hebben gekregen. 'Donderdag 2 mei moesten we om 9.00 uur in het ziekenhuis zijn voor Elin', zo blikken ze terug. 'Er werd bloed afgenomen om te kijken of de bacterie weg was. Het duurde even voor we de uitslagen kregen… Maar goed nieuws, de antibiotica is goed aangeslagen en Elin heeft gister de laatste antibiotica gehad!' Bij de Instagrampost delen ze ook meerdere kiekjes van Elin waarop duidelijk te zien is dat het stukken beter met haar gaat.

Ze sluiten de post af met nóg een positieve noot. Het belooft namelijk erg mooi weer te worden en dat is natuurlijk goed voor de zaken. 'De camping staat vol dit weekend. En wij hebben er heel veel zin in. De drukte, spelende kinderen, mensen die gezellig zijn en genieten, een vol restaurant, de verse broodjes die we elke ochtend bakken voor onze gasten, onze kinderen die allemaal vriendjes maken op de camping'. 

Hoewel de familie Kraan ontzettend geniet in Luxemburg, ervaren ze wel één groot nadeel, zo vertellen ze in deze video:

Geëmigreerde familie Kraan uit Een Huis Vol mist zoons ontzettend

02:43