Peter Bosz en Luuk de Jong op het bordes van het Eindhovense gemeentehuis.
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Bosz en Luuk de Jong op het bordes van het Eindhovense gemeentehuis. © Kees Martens/DCI Media

De PSV’ers zijn even dronken van geluk en ‘Joey moet blijven’ is een hit tijdens de festiviteiten: PSV doet er alles aan

met video'sAlsof het zo moest zijn: precies om 19.13 uur kwam de selectie van Peter Bosz maandagavond bij het Eindhovense Stadhuisplein aan om een daverend feestje te vieren met vele tienduizenden supporters van de club en nog veel meer kijkers. De selectie was even dronken van geluk.

  1. De transferperiode voor PSV is al begonnen: club heeft nog veel plannen en bereidt nieuw bod op Dest voor
    PREMIUM

    De transferpe­ri­o­de voor PSV is al begonnen: club heeft nog veel plannen en bereidt nieuw bod op Dest voor

    PSV is in aanloop naar het komende seizoen al druk bezig om de belangen op de transfermarkt veilig te stellen. Vrijdag werd een heel belangrijk zakelijk dossier afgerond en legde technisch directeur Earnest Stewart alvast Malik Tillman vast. Hij komt voor 12 miljoen euro over van FC Bayern München. Als het aan PSV ligt, volgt ook Sergiño Dest via FC Barcelona op termijn alsnog. De Eindhovense club bereidt een lager bod voor bij de Spaanse club dan het bedrag dat in een eerdere koopoptie stond.
    Eindhoven
  2. PSV staat na het slot van de competitie voor een lange zomer, maar wil een paar transfers al snel afronden
    PREMIUM

    PSV staat na het slot van de competitie voor een lange zomer, maar wil een paar transfers al snel afronden

    PSV speelt zondagmiddag de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen, thuis tegen RKC. In het eigen Philips Stadion willen de Eindhovenaren proberen om Luuk de Jong te helpen om nog topscorer van de eredivisie te worden, maar ook ‘kampioenswaardig’ afsluiten. Trainer Peter Bosz deed vrijdag al een beroep op zijn spelers om op een goed niveau af te sluiten. Wat gaat PSV na zondag doen?
    Eindhoven
  3. Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel
    PREMIUM
    3

    Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel

    Een paar lekkere dagen, en het aantal muggen lijkt meteen toe te nemen. Op Muggenradar wordt er ‘heel veel overlast’ gemeld. Niks irritanter dan die zoemende insecten in je slaapkamer, om nog maar niet te spreken over de jeuk na een beet. Voor wie rustig wil slapen, zijn talloze middelen op de markt. Maar welke zorgen nou écht voor een mugvrije nachtrust? ,,Onze lichaamsgeur is een soort kruimelspoor dat de mug volgt om ons te vinden.”