RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Met Griep

Rihanna geveld door griep en mist Met Gala

Rihanna Beeld © ANP

Rihanna (36) had haar outfit voor het Met Gala al klaarliggen, maar was maandag niet bij het evenement aanwezig. De zangeres was geveld door griep, meldt een bron aan entertainmentwebsite People.

Rihanna was speciaal voor het event naar New York gekomen. Een paar dagen eerder was ze nog in Miami met haar vriend A$AP Rocky. Een stylist van de zangeres werd wel al met juwelen gezien in het Carlyle Hotel.

Rihanna
Lees ook:
Rihanna vindt het cool om jongensmoeder te zijn: 'Wil wel graag meisje'

Vorige maand liet Rihanna al weten dat ze druk bezig was met de voorbereidingen voor het Met Gala, waarbij de extravagante outfits van sterren centraal staan. "Ik ga het heel simpel houden dit jaar", zei ze tegen de pers. "Ik ga de focus op mijn haar en make-up leggen. Daar willen we mee gaan spelen, maar ik heb nog geen idee wat ik ga doen."

Rihanna
Lees ook:
Rihanna en A$AP Rocky werken aan nieuwe muzikale hits

Na het Met Gala gingen wel foto's rond van Rihanna op de loper. Deze beelden waren echter met behulp van kunstmatige intelligentie in elkaar gezet.

Rihanna kreeg in augustus vorig jaar haar tweede kind. De naam was nog geheim, maar de eerste letter was al wel bekend. De beelden bekijk je hieronder.

Babynaam Rihanna begint met een R: 'Gelekt via geboortecertificaat'

03:33