Crystal Palace CRY
4
EINDE
0
Manchester United MUN
  • 12' 66' Goal Michael Olise
  • 40' Goal Jean-Philippe Mateta
  • 58' Goal Tyrick Mitchell

Erik ten Hag woest na afgang Manchester United: ‘We hebben heel duidelijke instructies gegeven’

Met samenvattingErik ten Hag heeft maandagavond een pijnlijke nederlaag geleden op bezoek bij Crystal Palace. Manchester United verloor op Selhurst Park met maar liefst 4-0, waardoor United achtste blijft in de Premier League en daarmee een pas op de plaats maakt in de strijd om de Europese tickets. Hierdoor neemt ook de druk op Ten Hag weer flink toe.

3 reacties

  • Erik Achterberg

    2 weken geleden
    Iedereen die de laatste wedstrijden van Man. United heeft gevolgd kan zien dat een aantal spelers van Man. United van TenHag af willen. Niet verdedigen, overduidelijk tegenstanders juist in goed positities laten schieten op het doel. Blessures voorwenden, Etc. Rashford als grootste probleem, maar ook op het middenveld laten ze iedereen gewoon doorlopen. Daartegen kun je als coach niets meer doen, teveel geblesseerden of mindere kwaliteit spelers, dat weet dit team heel goed. Ten Hag, ga Bayern !
  • W. Ridderhof

    2 weken geleden
    Ten Hag zal ongetwijfeld verstand van voetbal hebben, maar hij is zeker niet de juiste persoon voor deze functie, want hij kan a) niet met de druk omgaan (gezien zijn overspannen reacties iedere keer) en b) hij is verbaal niet sterk genoeg. Ik schaam me gewoon (als Nederlander) als ik hem steeds als een klein kind zie reageren en iedereen behalve zichzelf de schuld geeft.
  • Jacco Treebusch

    2 weken geleden
    Professioneel voetbaltrainer, het mooiste beroep van de wereld! Wanneer je succes hebt wordt je rijkelijk beloont en wanneer je gruwelijk faalt wordt je rijkelijk afgekocht. Wanneer ik ten Hag was zou ik, ongeacht het resultaat, de hele dag een brede grijns op mijn tronie hebben.
  1. Jeremie Frimpong schrijft historie met Leverkusen, miraculeuze ontsnapping Union in blessuretijd
    met video's

    Jeremie Frimpong schrijft historie met Leverkusen, miraculeu­ze ontsnap­ping Union in blessure­tijd

    Bayer Leverkusen heeft geschiedenis geschreven in Duitsland. De ploeg van de Nederlandse verdediger Jeremie Frimpong won thuis met 2-1 van FC Augsburg en weet zo als eerste Duitse ploeg ooit het hele seizoen ongeslagen te blijven in de Bundesliga. Leverkusen had zich eerder al verzekerd van de landstitel, met een straatlengte voorsprong op de concurrentie en kreeg zaterdag officieel de schaal uitgereikt.
  2. Fan uit Katwijk gaat na 604 duels voor het eerst naar Spurs met hoop op verlies: ‘Nee, ik gun Arsenal niks’
    PREMIUM

    Fan uit Katwijk gaat na 604 duels voor het eerst naar Spurs met hoop op verlies: ‘Nee, ik gun Arsenal niks’

    Geert Heemskerk (40) uit Katwijk, Gary voor zijn vrienden in Londen, is vanavond voor de 605de keer aanwezig bij een wedstrijd van Tottenham Hotspur. De thuiswedstrijd tegen Manchester City wordt bijzonder, want een groot deel van het stadion zal hopen op een nederlaag van Spurs om rivaal Arsenal een hak te zetten in de spannende titelstrijd in de Premier League. ,,Arsenal is in 2004 kampioen geworden bij ons, dat moeten we nu al twintig jaar aanhoren.” Tottenham Hotspur - Manchester City is vanavond vanaf 21.00 uur te volgen in een liveblog op deze site.