LIVE Oorlog Midden-Oosten | Israëliërs vallen vrachtwagen met hulpgoederen aan op Westelijke Jordaanoever

Midden-OostenTientallen Israëliërs hebben een vrachtwagen in brand gestoken die hulpgoederen vervoerde, bestemd voor de Gazastrook. Bij de aanval raakten de chauffeur en soldaten van het Israëlische leger gewond. Israël eist dat het Internationaal Strafhof in den Haag het verzoek verwerpt van Zuid-Afrika voor een noodbevel om de gevechten in het Rafah-gebied in Gaza te stoppen.Volg alle ontwikkelingen over het Midden-Oosten in ons liveblog.

  1. Voorbijganger legt crimineel netwerk in autodiefstal bloot: vier Nederlanders wacht uitlevering aan België

    Voorbijgan­ger legt crimineel netwerk in autodief­stal bloot: vier Nederlan­ders wacht uitleve­ring aan België

    De Toyota’s stonden in België al klaar om verscheept te worden naar Afrika, tot een ‘opmerkzame passant’ de boel niet vertrouwde. Nadat de politie op de zaak dook werd een criminele organisatie in autodiefstallen in België en Nederland opgerold. Het leidde vorige week tot vier arrestaties van Nederlandse twintigers in Den Haag. Het Belgische OM heeft om hun uitlevering gevraagd.
    Den Haag
  2. Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel
    PREMIUM
    141

    Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel

    Een paar lekkere dagen, en het aantal muggen lijkt meteen toe te nemen. Op Muggenradar wordt er ‘heel veel overlast’ gemeld. Niks irritanter dan die zoemende insecten in je slaapkamer, om nog maar niet te spreken over de jeuk na een beet. Voor wie rustig wil slapen, zijn talloze middelen op de markt. Maar welke zorgen nou écht voor een mugvrije nachtrust? ,,Onze lichaamsgeur is een soort kruimelspoor dat de mug volgt om ons te vinden.”