Bekijk hier de hoogtepunten van de huldiging van PSV in een feestelijk Eindhoven

Met video + fotoreeksTrainer Peter Bosz moest even een aspirine nemen voordat hij zich op het Philips Stadion meldde voor de huldiging van PSV voor de 25ste landstitel. ,,Maar het gaat wel weer”, zei de coach toen hij met zijn spelers met een open bus op weg naar het Stadhuisplein reed. Op het bordes van het stadhuis nam onder meer Bosz het woord én liet hij zijn zangkwaliteiten horen. Het was een groot feest in Eindhoven, waar ongeveer 100.000 mensen het kampioenschap vierden.

  1. LIVE eredivisie | Beroerd presterend Go Ahead Eagles wil tegen FC Volendam goed gevoel hervinden voor play-offs
    LIVE

    LIVE eredivisie | Beroerd presterend Go Ahead Eagles wil tegen FC Volendam goed gevoel hervinden voor play-offs

    FC Volendam en Go Ahead Eagles nemen het zondagmiddag om 14.30 uur tegen elkaar op in speelronde 34 van de eredivisie. Go Ahead is al zeker van deelname aan de play-offs en zou zelfs nog een plekje kunnen stijgen. De ploeg uit Deventer heeft echter al zes wedstrijden op rij niet meer gewonnen. Lukt het om tegen Volendam het goede gevoel te hervinden? Je volgt het in onderstaand liveblog.
    Volendam, Deventer
  2. Ronald Koeman maakt vandaag voorselectie Oranje bekend voor EK: hoeveel ‘kwakkelaars’ neemt hij mee?
    PREMIUM

    Ronald Koeman maakt vandaag voorselec­tie Oranje bekend voor EK: hoeveel ‘kwakke­laars’ neemt hij mee?

    In zijn tweede periode als bondscoach wordt Ronald Koeman vaak geconfronteerd met blessures bij Oranje. Nu hij vandaag zijn voorselectie voor het EK bekendmaakt, is de vraag vooral: hoeveel ‘kwakkelaars’ staan er op de lijst en hoeveel daarvan is Koeman uiteindelijk bereid mee te nemen naar Duitsland? Onze voetbalexpert Maarten Wijffels geeft in zijn wekelijkse rubriek Kijk op Voetbal alvast een inschatting.