RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Boekje opendoen

Meri Brown maakt Sister Wives-fans gek met aankondiging

Meri Brown Beeld © Instagram @therealmeribrown

Voormalig sister wife Meri Brown (53) houdt de gemoederen flink bezig. Fans vermoeden nu dat ze een boek uit gaat brengen met alle details over haar huwelijk met Kody Brown (55) en haar ex-sister wives.

"Ik zal niet langer stil blijven"

'Morgen begint de reis. Ben je erbij?' teast Meri bij een video met dramatische muziek, waarin ze op haar veranda zit en mysterieus in de camera kijkt. "Mijn stem zal gehoord worden. Ik zal niet langer stil blijven", klinkt vervolgens haar stem. Een hoop is nog vaag, maar de aankondiging is genoeg voor Sister Wives-fans om er op los te speculeren.  

Meri
Lees ook:
Meri blikt op trouwdag terug op bewogen huwelijk met Kody: 'Dankbaar'

'Ik durf te wedden dat ze een tell-all boek gaat uitbrengen. Ik zou dat absoluut lezen', luidt een reactie. 'Ze zou een New York Times bestselling auteur worden als ze dat deed', reageert een ander. En: 'Ik zou rennen om dat boek te krijgen.' Anderen vermoeden dat ze een podcast gaat lanceren. 

Wat het ook wordt, Meri heeft genoeg te vertellen na haar huwelijk en breuk met Kody Brown. In 2022 scheidde ze van de beroemde (voormalige) polygamist en verliet ze dus ook haar sister wives Christine, Janelle en Robyn. Met laatstgenoemde heeft Kody nog een relatie. 

Relatie
Lees ook:
Relatie van Sister Wives-ster Meri Brown alweer voorbij: 'Moeilijk besluit'

Begin 2024 maakte Meri bekend opnieuw gelukkig te zijn in de liefde. Helaas was die relatie geen lang leven beschoren: een maand later gaf ze te kennen dat zij en Amos na meerdere meningsverschillen besloten om uit elkaar te gaan.

Voor wie geen genoeg krijgt van reality-tv: heb je de nieuwste aflevering van Realitea al gezien? 

Realitea #35: Beate deelt juice over De Bachelor en gaat Lie binnenkort trouwen met Gers Pardoel?

21:53
Meri
Lees ook:
Meri Brown is weer druk aan het daten: 'Op zoek naar een koning'