RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Golden ticket

Geraldine Kemper geeft vriend 'vrijbrief' voor deze Nederlandse actrice

Geraldine Kemper Beeld © ANP

Geraldine Kemper (34) maakt er geen geheim van dat ze er een pikant liefdesleven op nahoudt. Ze is al bijna vier jaar gelukkig met haar vriend Freek, maar de wereld mag ook weten dat ze hem een 'vrijbrief' zou geven voor een bekende Nederlandse actrice.

"Dat is zijn golden ticket"

Brad Pitt, Dua Lipa, David Beckham, Margot Robbie: sommige koppels gunnen elkaar wel een slippertje als het een bloedknappe celebrity betreft. Zo ook Geraldine Kemper, al woont de bekende crush van haar vriend dichterbij huis. Het betreft namelijk een blonde, Nederlandse actrice, zo onthult Geraldine in haar podcast De Grote Gwen en Geraldine Show.

Frans
Lees ook:
Frans Duijts heeft van vrouw vrijbrief gekregen om met déze actrice het bed in te duiken

Het gesprek komt op Freeks crush als Gwen van Poorten vertelt over een man die haar al jaren dm's stuurt op Instagram. "Je komt erachter dat Freek al zes jaar lang naar iemand, bekend of onbekend, een naam stuurt. Consistent", legt ze Geraldine voor. "Hanna Verboom, want dat is zijn crush", reageert Geraldine direct om die fictieve situatie nog iets meer tot de verbeelding te laten spreken. 

"Ik zou dat moeilijk vinden. Hier ga maar naar Hanna", vervolgt ze. Alhoewel: het koppel blijkt zijn oogje op de actrice wel serieus besproken te hebben. "Hanna Verboom, dat is zijn golden ticket", geeft Geraldine zelfs - al dan niet met een knipoog - te kennen.

Geraldine
Lees ook:
Geraldine Kemper blikt vooruit op spannende reis

Geraldine is niet alleen druk met de actie tussen haar eigen lakens. De presentatrice probeert koppels met een uitgeblust seksleven te hulp te schieten: 

Geraldine Kemper op zoek naar seksueel uitgebluste stelletjes

00:52