RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Preventieve echo

Tamara Elbaz opgelucht door positieve uitslag na 'zenuwslopende week'

Tamara Elbaz Beeld © ANP

Tamara Elbaz (42), bekend van 'The Real Housewives of Amsterdam', heeft een zenuwslopende week achter de rug. Op een preventieve echo van haar borsten waren afwijkingen te zien. Er volgde een onderzoek en de uitslag daarvan kreeg de realityster later. Een stressvolle en onzekere periode volgde.

"De zomer had heel anders kunnen aflopen. Dat realiseer ik me maar al te goed"

Tamara plaatst een foto waarbij ze haar hand voor haar borsten houdt. Daarbij schrijft ze: 'Voor ik het wist zat ik vorige week op de afdeling oncologie. Op de preventieve echo van mijn borsten waren dingen te zien die er niet hoorden. De uitslag zou pas na een paar dagen volgen. Ik heb werkelijk de langste week ever achter de rug.'

Lesley
Lees ook:
Lesley Versprille en Tamara Elbaz in valentijnsspecial First Dates VIPS

Het had een grote impact op Tamara's gemoedstoestand. Zo maakte ze zich grote zorgen om de toekomst van haar zoon Alexander, mocht ze ziek zijn. 'Het enige waar ik aan kon denken was aan Alexander. Alexander had misschien een zieke moeder. En ik moest ook wel een aantal keren denken aan wat als ik dood zou gaan. Dan had Alexander geen zieke moeder, maar helemaal geen moeder meer.'

Wat
Lees ook:
Wat speelt er tussen Tamara Elbaz en Josh V? 'Vergeet niet waar je vandaan komt'

Tamara heeft goed nieuws van de artsen gekregen, want er is niks kwaadaardigs gevonden. Voor de ondernemer een grote opluchting. 'De zomer had heel anders kunnen aflopen. Dat realiseer ik me maar al te goed.' Ze attendeert haar vrouwelijke volgers erop om regelmatig je borsten te controleren. Want, zo schrijft ze, 'het kan zomaar ineens te laat zijn'.

Tamara was laatst in het nieuws vanwege haar uitspraken over Sophie Hilbrand. Sophie sloot een week later aan bij de podcast van Tamara. Wat Tamara daarvan vond, bekijk je hieronder.

Sophie Hilbrand schuift aan in podcast Tamara Elbaz: 'Wat vindt ze van mij?'

01:40