RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Geef je over

Emily Blunt wilde 'overgeven' na zoenen met bepaalde acteurs

Emily Blunt Beeld © ANP

Acteurs zoenen heel wat af in de series en films waarin ze spelen. Al is het niet altijd prettig om intiem te zijn met je medespeler. Emily Blunt (41) is meermaals onpasselijk geworden toen ze iemand moest zoenen op de filmset, vertelt ze in 'The Howard Stern Show'.

"De chemie is er, of die is er niet"

In het interview praat Emily over chemie, wat volgens haar iets ongrijpbaars is. "Ik heb chemie op beeld gehad met mensen die ik niet leuk vond om mee te werken", vertelt de actrice. Ze wil die beestjes echter niet bij de naam noemen. "Dat ga ik je niet vertellen", zegt ze.

"Soms is het maar wat vreemds. Soms vind je iemand juist leuk, maar is dat dan weer niet te zien op beeld", aldus Emily. "De chemie is er, of die is er niet. Maar het is natuurlijk wel makkelijker als je iemand van nature leuk vindt."

Emily
lees ook:
Emily Blunt weigerde script voor 'Jungle Cruise' te lezen

Dan krijgt Emily de vraag of ze weleens 'bijna over moest geven' toen ze met een acteur moest zoenen tijdens het draaien. "Absoluut. Absoluut", reageert ze op die vraag. "Ik zou niet zeggen dat ik een extreme afkeer had, maar ik heb er toen zeker niet van genoten."

Momenteel is Emily samen met Ryan Gosling te zien in de film The Fall Guy. RTL Boulevard sprak met de twee steracteurs, waarin ze deelden dat ze een goede chemie hebben. Gelukkig voor Emily heeft ze dus waarschijnlijk niet overgegeven op de set. Het interview zie je hieronder.

Chemie Ryan Gosling en Emily Blunt spat van het scherm in The Fall Guy: 'We hebben gewoon plezier'

03:57
Emily
lees ook:
Emily Blunt biedt excuses aan voor oude 'vetfobische' opmerkingen