RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Arm Hofman

Rijk Hofman pakt sportieve draad op na gebroken hart

Rijk Hofman Beeld © ANP

Het heeft Rijk Hofman (27) de afgelopen tijd niet bepaald meegezeten. De YouTuber kreeg twee keer een voedselvergiftiging, moest een operatie ondergaan, kreeg een rugblessure en misschien nog wel het pijnlijkste van alles: zijn hart werd gebroken. Nu pakt Rijk de draad echter weer op.

"Pas weer begonnen met serieus proberen van spieropbouw"

Op Instagram Stories deelt Rijk een foto waarop hij met zijn blote bast staat. 'Pas weer begonnen met serieus proberen van spieropbouw', schrijft hij daarbij. Dat doet Rijk dus nadat hij een periode vol persoonlijke ellende heeft doorstaan.

De presentator is van plan om zijn volgers over een maand een nieuwe update te geven, waarin hij dan kan laten zien hoe het met de ontwikkeling van zijn spieren staat. 'Hopelijk groter en droger', aldus Rijk.

Rijk
lees ook:
Rijk Hofman gruwelt na van haartransplantatie: ‘Verdoving werkte niet’

Rijk deelde in februari dat hij een haartransplantatie onderging. De ingreep verliep niet zoals gehoopt, deelde Rijk in zijn podcast BROERS. Hij had 'extreem veel' pijn tijdens de operatie.

Daarnaast ging lange tijd het gerucht dat Rijk een relatie zou hebben met Monica Geuze, die maandag bekend heeft gemaakt dat ze gelukkig in de liefde is met voetballer James Lawrence. RTL Boulevard sprak een tijdje terug met Monica, waarin ze ook over haar contact met Rijk sprak. Dat zie je in de video hieronder.

Monica Geuze doet boekje open over 'relatie' met Rijk Hofman

01:15
Rijk
lees ook:
Rijk Hofman reageert op steun na emotionele podcast: 'Lichtpuntje'